Δευτέρα, Ιανουαρίου 27

Πρόννοι-Παλληξουριακός 0-2: τους "πίκρανε" στο τέλος


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-2
                         
Βλέπει 4αδα ο Παλληξουριακός.... "Ζόρικη" η συνέχεια για τους Πρόννους
Σπουδαίας βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας νίκη για τον Παλληξουριακό όπου σήμερα το απόγευμα και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας επικράτησε στα Τζανάτα των Πρόννων με σκορ 2-0 και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους που βλέπουν τα πράγματα να γίνονται αρκετά δύσκολα στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό τους στην Β' κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες παρουσιάστηκαν με το μυαλό περισσότερο να κρατήσουν το "0" στις άμυνες τους παρά να πετύχουν κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι. 
Αντίθετα στο δεύτερο και μετά την ψυχρολουσία του δυνατού σεισμού οι ερυθρόλευκοι της Παλλικής με το νου στραμμένο στα δικά τους πρόσωπα έδειχναν εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και να απειλήσουν με τον Δ. Λιναρδάτο σε κάποιες περιπτώσεις αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια και αφού οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν το αρχικό σοκ πήραν τα ηνία του αγώνα και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες πότε με τον Αντωνάτο, πότε με τον Αδειλίνη και πότε με τον Δαμουλιάνο.
Στο 65' μάλιστα ο Κορκός και το δοκάρι του θα "νικήσουν" τον Ηλ. Αντωνάτο για να παραμείνει το σκορ στο 0-0.
Λίγο μετά οι γηπεδούχοι θα χάσουν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ όταν ο Λιναρδάτος θα πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά τελευταία στιγμή θα προλάβουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων και θα απομακρύνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Στο 80' η ομάδα του Δ. Λιονάτου θα σταθεί πιο τυχερή και θα καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ 1-0 με τον Ηλ. Αντωνάτο να πλασάρει στην έξοδο τον Κορκό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Παπαδάτου.
Ο Παλληξουριακός τελικά θα "σφραγίσει" την πολύ σημαντική αυτή νίκη του πετυχαίνοντας στο 90+3 το 2-0 με τον Παπαδάτο να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Κορκού και με ευκολία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους Μουζακίτη Β. και Καπογιαννόπουλο Ι. 
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κορκός, Χιόνης, Παππάς (70’ Μέμλικας), Κουρκουμέλης Κυρ., Μαγουλάς, Κουρκουμέλης Σπ. (85 λ.τ. Κουρκουμέλης Αρ.), Ζαπάντης, Κουτροκόης, Αναγνώστης, Δούκας, Λιναρδάτος. 
Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Μοσχόπουλος, Λαδάς, Μαυροειδής (60’ Πέττας), Βολντνίσκι, Αδηλίνης, Γαλανός (75’ Καμινάρης), Ζερβός, Μαρκάτος Σπ. (85’ Μαρινάκης), Παπαδάτος, Δαμουλιάνος, Αντωνάτος Ηλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου