Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας Παγκέ-Φωκάτων λόγω του μεγάλου σεισμού


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  ----
                    
"Γρουσούζικη" η 13η αγωνιστική για τον Πάγκε.... Διακόπηκε το παιχνίδι στο 45' λόγω του σεισμού ενώ προηγούνταν 3-0 των Φωκάτων
Δεν έμελλε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανάμεσα στον Παγκεφαλληνιακό και τα Φωκάτα αφού διακόπηκε από τον διαιτητή κ. Ματιάτο λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο και αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί μας και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου τόσο εντός όσο και εκτός των αποδυτηρίων. 
Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές την ώρα του σεισμού βρίσκονταν στα αποδυτήρια. Σε αυτά των Φωκάτων δημιουργήθηκε προσωρινά πανικός αφού έπεσε το κάσωμα της πόρτας με αποτέλεσμα να φρακάρει και να μην ανοίγει.
Την λύση έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που την έσπασαν για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Παγκεφαλληνιακός στα 45’ που παίχθηκε παιχνίδι προηγήθηκε στο σκορ 3-0.
Τα γκολ πέτυχαν οι:
Στο 16’ ο Τούρλας με ένα καταπληκτικό κτύπημα φάουλ από μακρινή απόσταση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δίλαλου που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι να σώσει την ομάδα του από το 1-0.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους θα επιτευχθεί στο 33’ όταν ο Αρμάντο θα κλέψει την μπάλα στο κέντρο, θα πασάρει στον Νουρεντίνι και ο τελευταίος με ωραία παράλληλη πάσα θα βρει τον Ντεντλάλα που εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα.
Το 3-0 Θα επιτευχθεί με έναν πανομοιότυπο τρόπο, αυτή την φορά από δεξιά και αλλαγή ρόλων στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα ο Ντεντλάλα θα πασάρει παράλληλα στον Νουρεντίνι μέσα στην περιοχή με τον νεαρό παίκτη τον γηπεδούχων να μην αστοχεί.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Δουκάκη Κ.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Μεγαδούκας, Αντωνίου, Βεκερίδης, Κατσιγιώργης, Παπαθεοδωρόπουλος,  Νουρεντίνι, Τούρλας, Αρμάντο, Ντεντλάλα.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Σέρρας, Μάστορα, Αντωνίου, Μπουγάς, Σαρλάνης, Ντουκάι, Κόμητας, Γαλιατσάτος, Σταμένης, Αθηναίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου