Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Ούτε οι σεισμοί δεν σταματάνε την Εικοσιμία


Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  2-0      
                         
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι για την Εικοσιμία 2-0 τη Σάμη
Ούτε ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την Κεφαλονιά δεν στάθηκε εμπόδιο να για να συνεχίσει τις επιτυχίες επί της Σάμης η ομάδα της Εικοσιμίας.  
Σε ένα παιχνίδι μέτριο η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου ήταν καλύτερη και τελικά πήρε το ντέρμπι και τη νίκη με σκορ 2-0 αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον τρίτο Α.Ο.Κ.Ι. στους οκτώ βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο θα κυλήσει χωρίς σκορ και τις ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει μια ισορροπία και λιγοστές φάσεις.
Στο δεύτερο η χρησιμοποίηση του Ντουκάι θα δώσει ενέργεια στην ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου και θα πετύχει δυο γκολ. Σε ένα δεύτερο με τους ποδοσφαιριστές να είναι εκτός αγώνα αφού το μυαλό τους περισσότερο το είχαν στο σεισμό παρά στο ντέρμπι.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη φάση θα είναι για τους φιλοξενούμενους στο 6’ με τον Γ. Αμούργη να βρίσκει από δεξιά τον Κ. Νικολοβιέννη, ο τελευταίος θα πιάσει ένα σουτ στην κίνηση και η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Καραίσκου.
Στο 20’ ο Γ. Μινέτος από καλή θέση θα πιάσει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Χρηστάτου όμως και εδώ η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 26΄ο διαιτητής κ. Βασιλόπουλος χρειάστηκε να διακόψει το παιχνίδι μιας και διαπίστωσε ότι ο Κ. Μωραίτης φορούσε παπούτσια με τάπες κάτι που δεν επιτρέπεται με αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι ομάδες μέχρι να συμμορφωθεί ο πορτιέρο της Σάμης.
Ένα σουτ του Γ. Αμούργη στο 29’ από το ύψος της περιοχής θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Καραίσκου.
Καλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι θα χαθεί στο 39’. Συγκεκριμένα ο Μπλιάμπτης μετά από φάουλ θα βρει τον Στεφανάτο μέσα στην περιοχή, αυτός θα σουτάρει όμως η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κ. Μωραίτη κόρνερ.
Έτσι χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά.
Στη συνέχεια και στο 48’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν «κεφάλι» στο σκορ όταν στην πολύ καλή πάσα του Ντουκάι στον Αλεξανδράτο μέσα στην περιοχή ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Μια ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ντουκάι από το ύψος της περιοχής στο 54’ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 57’ ο Κ. Νικολοβιέννης θέλει να απειλήσει την εστία του Καραίσκου με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα τελικά να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια της Εικοσιμίας.
Στο 81’ η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα πετύχει το 2-0. Ο Ντουκάι μετά την ωραία συνεργασία Γερασιμάτου-Κονόμη και την κάθετη πάσα του τελευταίου θα πετύχει το γκολ και ουσιαστικά θα "σφραγίσει" τη νίκη της ομάδας του.
Μια ασυνεννοησία μεταξύ Καραίσκου-Χρηστάτου στο 82’ δεν θα εκμεταλλευτεί ο Κ. Νικολοβιέννης αφού το πλασέ του στην κενή εστία θα καταλήξει άουτ.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ε. και Αβάζαρο Χ.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος),  Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ, Αλεξανδράτος (53’ Τσιγαρίδας), Φωκάς, Μινέτος Γ., Μπλιάμπτης (46’ Ντουκάι), Κονόμη, Χρηστάτος, Στεφανάτος, Γερασιμάτος. 
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Μωραϊτης, Τουλάτος Β. (89’ Τουλάτος Στ.), Καππάτος, Καλλιβωκάς (61’ Μινέτος Ηλ.), Σκιαδαρέσης, Νικολοβιέννης Κ., Αμούργης Αρ., Δευτεραίος, Αμούργης Γ., Περιβολάρης, Βιτωράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου