Τρίτη, Ιανουαρίου 21

Pre-game επαναληπτικών αγώνων τοπικού κυπέλλου


ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ
Επικυρώνονται αύριο τα τέσσερα "εισιτήρια" για τους ημιτελικούς
Με τους πολύ ενδιαφέροντες επαναληπτικούς αγώνες της Α' φάσης,  Β' σειράς, συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο αύριο, Τετάρτη 22-1-2014,  όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω παιχνίδια.
Παγκεφαλληνιακός-Οδυσσέας Ιθάκης, Παλληξουριακός-Α.Ε.Κ., Διλινάτα-Σάμη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Α.Ο.Κ.Ι-Φωκάτων στις Κεραμειές.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν τους επαναληπτικούς της σειράς. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Τετάρτη  22-1-2014 ώρα:11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
Λυμπερόπουλος Θεοδ.
Βουτσινάς Α.
Κιόσης Κ.
2.
Τετάρτη  22-1-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κομητόπουλος
Παν.
Αβάζαρος Χ.
Βαχλής Ι.
3.
Τετάρτη 22-1-2014 ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
Βουτσινάς
Αγγ.
Λογοθέτης Β.
Λυμπερόπουλος Θ.
4.
Τετάρτη 22-1-2014  ώρα 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Κιόσης
Κων.
Μουζακίτης Β.
Αντωνάτος Γ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ -  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 
                                      
Φαβορί οι γηπεδούχοι μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα..... 
Στην Κεφαλονιά για την έκπληξη ο πρωτοπόρος της Β' κατηγορίας Οδυσσέας
Με το παιχνίδι του περυσινού κυπελλούχου Παγκεφαλληνιακού-Οδυσσέα Ιθάκης αύριο το πρωί στις 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανοίγει η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων της β' σειράς του τοπικού κυπέλλου.
Η ισοπαλία 3-3 του πρώτου αγώνα και η καλή παρουσία των Θιακών κάνει τη ρεβάνς πολύ ενδιαφέρουσα, αν και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, τόσο από την άποψη ότι βρίσκονται και αγωνίζονται σε μια παραπάνω από αυτούς κατηγορία όσο και της ποιότητας της σαν ομάδα αλλά και το ότι αγωνίζεται στην έδρα τους. 
Η ομάδα του Πάγκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας και με πολύ καλή μέχρι σήμερα αγωνιστική παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο έχει σαν στόχο την εκ νέου συμμετοχή της στον φετινό τελικό και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται οι άνθρωποι της κάτι διαφορετικό από την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Από την άλλη ο Οδυσσέας πρωτοπόρος και αήττητος στο δικό του πρωτάθλημα δείχνει πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γνωρίζει ότι δεν είναι το φαβορί του αγώνα, αυτό όμως δεν λέει και πολλά πράγματα μιας και σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει και η έκπληξη και αυτή θα κυνηγήσει απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.
Προβλήματα για τον Γ. Βασιλάκη υπάρχουν πάλι με τη συμμετοχή των Κατσιγιώργη-Βεκερίδη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εργασία τους, άλλα και του Θ. Τούρλα που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για τη νίκη πρόκριση.
Πρώτος αγώνας: Ισόπαλος 3-3.
Πως έφτασαν ως εδώ:
Ο Οδυσσέας πέρασε σε αυτή την σειρά αποκλείοντας τον Πυλαριακό με δύο νίκες, εντός έδρας 4-2 και εκτός 3-1. 
Ο Παγκεφαλληνιακός την Πρόοδο και αυτός με δυο νίκες 4-1 εντός και 3-2 εκτός.
Φαβορί: Η διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες χρίζει φαβορί του "κυανόλευκους" του Αργοστολιού. Από την άλλη δε θα είναι καθόλου εύκολη η επικράτηση της με τον Οδυσσέα να παλεύει για την έκπληξη!
Διαιτητής ο κ. Θοδ. Λυμπερόπουλος  με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κιόση.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  
                        
Παιχνίδι τυπικής διαδικασία για την Α.Ε.Κ.
Σε ένα παιχνίδι που έχει κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική ο Παλληξουριακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ. με το έργο του να είναι ακόμη και για μια νίκη πολύ δύσκολο αφού ούτε λόγος να γίνεται μετά το 8-1 του πρώτου αγώνα για πρόκριση.
Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ. με το ενδιαφέρον μηδενικό και υπεύθυνη για αυτό είναι η"κιτρινόμαυρη" ομάδα του Σπ. Παπαδάτου και το απαγορευτικό 8-1 του πρώτου αγώνα, αποκλείοντας ακόμη και ένα μεγάλο θαύμα για την ανατροπή του από τους Ληξουριώτες.
Έτσι αναμένεται να δούμε ένα καλό παιχνίδι, μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων μιας και δεν θα υπάρχει το άγχος της πρόκρισης αλλά και σκοπιμότητες σε αυτό.
Θα είναι επίσης μια καλή προπόνηση και για τους δυο προπονητές για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους, ιδιαίτερα για τον Δ. Λιονάτο που δεν γνωρίζει καλά καλά τους ποδοσφαιριστές του.
Προβλήματα στους τυπικά γηπεδούχους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, όπως και για τους φιλοξενούμενους εκτός του τιμωρημένου Κρούτη, Μάλιστα ο κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν πολύ μέχρι τώρα και σίγουρα θα δούμε μια διαφορετική Α.Ε.Κ. να παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο. 
Πρώτος αγώνας: Νίκη της Α.Ε.Κ. σκορ 8-1 
Πως έφτασαν ως εδώ:
Η Α.Ε.Κ. πέρασε σε αυτή την σειρά αποκλείοντας τον Α.Ο. Εικοσιμίας με μια νίκη εντός έδρας 3-1 και μια ισοπαλία εκτός 1-1.
Ο Παλληξουριακός την "συμπολίτισσα" του Ανωγή με μια ισοπαλία εκτός 3-3 και μια νίκη εντός 2-0.
Φαβορί: Μετά το 8-1 δεν υπάρχει λόγος για την Α.Ε.Κ. να ανησυχεί. θεωρούμε ότι απλά περιμένει την κλήρωση των ημιτελικών.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Ι. Βαχλή
   
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                   
Τον πρώτο λόγο για πρόκριση ο Α.Ο.Κ.Ι...... 
Τη νίκη για το γόητρο θέλουν τα Φωκάτα
Την ίδια ώρα και στο γήπεδο των Κεραμειών τα Φωκάτα φιλοξενούν τον Α.Ο.Κ.Ι. με τους γηπεδούχους να έχουν λίγες πιθανότητες να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο αφού το εις βάρος τους 3-0, όπως αυτό διαμορφώθηκε πριν δέκα μέρες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια.
Οi φιλοξενούμενοι χωρίς να έχουν δείξει μεγάλα πράγματα φέτος, λογικά θα συνεχίσουν και στον επόμενο γύρο και πάνε στις Κεραμειές με στόχο να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και από εκεί και πέρα αν τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν και τη νίκη περισσότερο για το γόητρο.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου με πολλά προβλήματα απουσιών τον τελευταίο καιρό, εκεί που άρχιζε να βρίσκει τα καλά της πατήματα, έρχεται από μια περιπετειώδη ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Εικοσιμία, αντίθετα με αυτή του Γ. Τζουγανάτου που πήρε τη νίκη αλλά όχι με καλή εμφάνιση από τους ουραγούς Πρόννους και πηγαίνει στις Κεραμειές με πολύ καλή ψυχολογία αφού ύστερα από αρκετό καιρό ξαναβρέθηκε σε θέση 4αδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι πολύ σημαντικές απουσίες και θα παραταχθούν και πάλι με σύνθεση ανάγκης, ενώ στους ήδη απόντες προστίθενται και ο νεαρός Κόμητας που είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι της Κυριακής με την Εικοσιμία.
Αντίθετα ο Γ. Τζουγανάτος εκτός του τιμωρημένου Τάσου Κλειτογιάννη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Πρώτος αγώνας: Νίκη 3-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Πως έφτασαν ως εδώ:
Ο Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε σε αυτή την σειρά αποκλείοντας τον Α.Ο. Ηρακλή Πρόννων με μια νίκη εντός έδρας 4-0 και μια ήττα εκτός 2-1. 
Τα Φωκάτα τον Παπυργιακό με δυο νίκες και το ίδιο σκορ 1-0.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν από την αρχή το φαβορί για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο και θα είναι έκπληξη αν συμβεί κάτι άλλο. Άλλωστε οι γηπεδούχοι με τόσα προβλήματα και με το εις βάρος τους 3-0 δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι θετικό.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτης και Θ. Λυμπερόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                    
Διλινάτα-Σάμη στην πιο δυνατή "μάχη" υπό το φως των προβολέων 
για το τελευταίο "εισιτήριο" των ημιτελικών
Αν  στα παραπάνω παιχνίδια λίγο πολύ μπορούμε να προβλέψουμε τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τους επαναληπτικούς, στο τελευταίο που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 6 μ.μ., υπό το φως των προβολέων ανάμεσα σε Διλινάτα και Σάμη τα πάντα είναι ανοικτά και η ομάδα που θα τα καταφέρει πρέπει να έχει προσπαθήσει πολύ.
Οι τυπικά γηπεδούχοι όπως έχουμε ξαναγράψει τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ ανταγωνιστικοί παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής όπου δυσκόλεψε αρκετά την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ. (ήττα 2-0), έχοντας μάλιστα παράπονα από την διαιτησία.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με το "πονηρό" 0-0 του πρώτου αγώνα θέλουν να μπουν στο παιχνίδι δυνατά και να πετύχουν κάποιο τέρμα το οποίο θα τους ανεβάσει όχι μόνο την ψυχολογία αλλά και θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους.
Εμείς περιμένουμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, δύναμη και πάθος. Ρόλο στην εξέλιξη του θα παίξει και το ποια το θέλει περισσότερο.
Ας ελπίσουμε ότι η διαιτησία θα περάσει απαρατήρητη και πρωταγωνιστές θα είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν. Τόσο ο Σπ. Αλυσανδράτος όσο και ο Θ. Βουκελάτος θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την κατάκτηση του τελευταίου "εισιτηρίου" της πρόκρισης στα ημιτελικά
Πως προκρίνονται οι ομάδες:
Τα Διλινάτα με οποιοδήποτε νίκη ενώ η Σάμη με οποιαδήποτε νίκη και ισοπαλία με σκορ.
Μοναδική περίπτωση να οδηγηθεί σε παράταση ή πέναλτι το παιχνίδι είναι, να ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) στην κανονική του διάρκεια.
Πρώτος αγώνας: "Λευκή" ισοπαλία (0-0).
Πως έφτασαν ως εδώ:
Η Σάμη πέρασε σε αυτή την σειρά αποκλείοντας τον Α.Ο. Πρόννων με δύο νίκες, εντός έδρας 4-2 και εκτός 7-0. 
Τα Διλινάτα επίσης με δυο νίκες και το ίδιο σκορ 2-0 τα Ομαλά.
Φαβορί: Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς έτσι και σε αυτό και οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης.
Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτης και Γ. Αντωνάτος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου