Σάββατο, Φεβρουαρίου 15

Επίσκεψη προπονητών της ArsenalFCστα ArsenalSoccerSchools της Κεφαλονιάς


Οι σχολές ποδοσφαίρου της ArsenalFCανακοινώνουν την επίσκεψη προπονητών από τους «Κανονιέρηδες» στο πλαίσιο του ArsenalGapYearProgram. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, εκπαιδευόμενοι προπονητές από την αγγλική ομάδα θα επισκεφθούν το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal στην Ελλάδα, προπονώντας τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα σε συνεργασία με τους κατά τόπους προπονητές.
Έτσι, από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, ο Joe Brady θα δώσει το «παρών» στη σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal FC στην Κεφαλονιά (Βλαχάτα). Μαζί με τον προπονητή της σχολής μας θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά, θα τα προπονήσει για μία ολόκληρη εβδομάδα και θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα, τα παιδιά θα έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξασκήσουν και τα αγγλικά τους.
Το Arsenal Gap Year Program δίνει σε νέους προπονητές την ευκαιρία να ασχοληθούν με το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας σε κάθε άκρη του πλανήτη και στο τελικό στάδιο να κάνουν αίτηση για προπονητικό δίπλωμα επιπέδου UEFA
Το πρόγραμμά τους χωρίζεται σε τρία στάδια:
- Στο πρώτο (διάρκειας 4 μηνών), οι ‘
Gappers’ εκπαιδεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σε θεωρία και πράξη για κάθε λεπτομέρεια, με έμφαση ακόμη και σε παροχή πρώτων βοηθειών.
- Στο δεύτερο, οι ‘
Gappers’ προπονούν παιδιά στις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
- Στο τρίτο, αναλαμβάνουν την προπόνηση τμημάτων των σχολών σε πολλές χώρες.
Μετά το πέρας αυτών, έχουν τα εχέγγυα για να δώσουν εξετάσεις για το δίπλωμα επιπέδου UEFAστην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (F.A.). 
Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.
Περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή ποδοσφαίρου της
Arsenal στην Κεφαλονιά μπορείτε να ζητήσετε στo τηλέφωνο επικοινωνίας 6944334690.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου