Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20

Χάρισε χαμόγελα στα μικρά παιδιά της Κεφαλονιάς ο Θρύλος


Έφθασε σήμερα στο νησί μας η αποστολή της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αποτελούμενη από τον στρατηγικό Σύμβουλο της Π.Α.Ε. κ. Κριστιάν Καρεμπέ, το Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτος, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη, τον Διευθυντή Προμηθειών κ. Βαγγέλη Μεσσάρη και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιγκέλ Τόρες.
Την αποστολή υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο των Μηνιών ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης και πολλοί φίλαθλοι των Ερυθρόλευκων με επικεφαλής τον πρόεδρο και το γραμματέα του τοπικού Συνδέσμου της Θ-7 Ολυμπιακού Κεφαλονιάς κ.κ. Ανδρέα Κοκκόση και Διονύση Καλλιγά. Παραβρέθηκαν ακόμη οι Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάς κ.κ. Σπύρος Σαμούρης και Νίκος Σκλάβος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Βαγγέλης Μαζαράκης και Θέμης Βαλσαμής καθώς και ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός μάνατζερ κ. Νίκος Σκλαβούνος.
Στη συνέχεια η αποστολή επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης όπου τους υποδέχθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης, ενώ παραβρέθηκε και η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόγια Γρουζή. 
Εκεί παρέμεινε για λίγο και στη συνέχεια αναχώρησε για το Ληξούρι όπου επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου μοιράζοντας δώρα, πάρα πολλά αυτόγραφα και κυρίως πολλά χαμόγελα στους μικρούς μαθητές που τόσο ανάγκη έχουν. 
Την αποστολή, που ακολούθησε σε όλη την διαδρομή ο Δήμαρχος, καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Βαγγέλης Θεοφιλάτος και ο Δ.Σ. κ. Διονύσης Αραβαντινός. Και εδώ ο κόσμος ήταν πολύς και ενθουσιώδης.
Στη συνέχεια και μετά από ένα μικρό διάλλειμα σε ζαχαροπλαστείο της πόλης αναχώρησαν με το F/B για το Αργοστόλι και το 2ο Λύκειο-Γυμνάσιο στην περιοχή του Ξενία.
Μεταξύ των φίλων και του μεγάλου πλήθους διακρίναμε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη και τον Δ.Σ. κ. Παναγή Βανδώρο.
Αφού και εδώ μοιράστηκαν ανάλογα δώρα στους μαθητές και υπογράφησαν εκατοντάδες αυτόγραφα από τα μέλη της αποστολής, στην συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Δήμο Κεφαλονιάς και την Θ7 του τοπικού Συνδέσμου σε όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρό του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που με την ενέργειά τους αυτή έδειξαν πόσο μεγάλο Σύλλογο εκπροσωπούν. Η Κεφαλονιά σας ευχαριστεί και πιο πολύ από όλους τα παιδιά που έλαμπαν από χαρά. Τη χαρά που έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας και πιστέψτε μας την είχαν μεγάλη ανάγκη και αυτό φάνηκε από το χαμόγελο που επανήλθε στα χείλη τους μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τους καταστρεπτικούς σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει με την βραδινή αεροπορική πτήση επιστρέφοντας στην Αθήνα.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ...... ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου