Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

Άσχημη η κατάσταση στον τοπικό αθλητισμό... Ανεστάλησαν οι άδειες όλων των αγωνιστικών χώρων Κεφαλονιάς και Ιθάκης


"Καταστροφή" για τον Κεφαλονίτικο αθλητισμό η εξέλιξη που βάζει σημερινό έγγραφο της Περιφέρειας Ι.Ν. το οποίο εστάλει στον Δήμο Αργοστολίου και κοινοποιείται στους ενδιαφερόμενους φορείς.
Όπως αναφέρει αναστέλλεται η ισχύς όλων των αδειών τέλεσης αγώνων στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προκειμένου να ελεγθούν αυτές από την  Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Στη συνέχεια ένα άλλο γεγονός γεγονός επιβεβαιώνεται με έγγραφο της ΚΕΔΗΚΕ προς την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και έχει να κάνει με την ακαταλληλότητα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τόσο του αγωνιστικού χώρου όσο και των κερκίδων.
Μια εξέλιξη πολύ άσχημη για τον τοπικό αθλητισμό αφού πλέον οι ομάδες δυο νησιών δεν έχουν «στέγη» ώστε να αθληθούν αλλά και να δώσουν τους αγώνες των πρωταθλημάτων τους.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι αγώνες ειδικά των ομάδων μας που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα που διοργανώνονται από άλλον φορέα, εκτός Κεφαλονιάς (Πόλο-Μπάσκετ), να αναγκάζονται να δίνουν τα παιχνίδια τους σε άλλες έδρες με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν με ένα μεγάλο οικονομικό έξοδο αφού θα χρειάζεται κάθε Σαββατοκύριακο να μετακινούνται σε όμορα γήπεδα που αναμένεται να ορίζουν οι διοργανωτές.
Αυτό που πρέπει πια και θεωρούμε αυτονόητο είναι να κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους άμεσα ώστε να μην στερήσουν από εκατοντάδες παιδιά στα δυο νησιά μας το δικαίωμα να αθληθούν.

Παρακάτω τα συγκεκριμένα έγγραφα
Το έγγραφο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Έκθεση επικινδυνότητας
Το έγγραφο της ΚΕΔΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου