Πέμπτη, Απριλίου 24

Δυναμική πρεμιέρα για τον Οδυσσέα 6-0 την Ανωγή!!


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  6-0
                                     
Το βαρύ «πυροβολικό» του θωρηκτού Οδυσσέα......
Ρεπορτάζ:Arian Mouraj

Όντας έτοιμος για το τελευταίο μέρος της πολύμηνης μάχης, ο Οδυσσέας, ξεκίνησε τα play offs, σκορπώντας τρόμο στο διάβα του, και την τελική του επίθεση για τον τίτλο!
Έβαλε μπρος το βαρύ «πυροβολικό» του και με το 6-0 κατέστρεψε την οποιαδήποτε αντίσταση της Ανωγής!
Επιτέλους μετά από καιρό, ο Οδυσσέας βρέθηκε πλήρης στο γήπεδο με την παρουσία των  Χάνου-Αργυρακάκη να κάνει την διαφορά που μάλιστα έλλειπε από τον Οδυσσέα κατά την διάρκεια της απουσίας τους. 
Ειδικά η παρουσία του Γιώργου Χάνου ήταν καταλυτική και βλέποντας τον να παίζει ανάμικτα συναισθήματα κυριεύουν τους οπαδούς του Οδυσσέα. Διότι, ενώ η ομάδα πέτυχε μια απίθανη μεταγραφή από την άλλη, δεν χάρηκε και πολύ τις υπηρεσίες αυτού του εξαιρετικού παίκτη λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων!
Η Ανωγή δεν παρουσιάστηκε πλήρης και είχε μόνο έναν παίκτη στο πάγκο της. Έτσι ήταν φυσικό να μην μοιάζει καν με την ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών!
Φάσεις και γκολ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Çela εντός περιοχής δίνει κεφαλιά πάσα στον Φατούρο, ο τελευταίος με τη μία την μετατρέπει σε ασίστ για τον Χάνο που δεν αφήνει την μπάλα κάτω και απ' ευθείας την στέλνει στα δίχτυα του εκτεθειμένου Κατωπόδη και 1-0.
Στο 3' ο Κουτσουβέλης Π. μπαίνει μόνος του από τα δεξιά στην περιοχή και δίνει μια μπαλιά πάρε βάλε στον Çela ο οποίος απλά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και 2-0.
15' - Σουτ του Κουτσουβέλη Π. άουτ.
17' - Μια πονηρή κάθετη ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ του Μαρούλη δεν ξεγελάει τον Κατωπόδη που μπλοκάρει.
22' - Πάσα του Φατούρου για τον Προσαλέντη, σουτ του τελευταίου αλλά αποκρούει η άμυνα.
24' – Ο Αργυρακάκης πιάνει ένα δυνατό σουτ αλλά ο Κατωπόδης, διώχνει με υπερένταση την μπάλα κόρνερ.
27' - Φάουλ για την Ανωγή από 25 περίπου μέτρα. Σουτ του Σούπα πάνω από τα δοκάρια.
36' - Η «μοιραία» στιγμή για την Ανωγή! Φάουλ από τον Νουτσάτο πάνω στον Σινοδινό ο όποιος πέφτοντας κάτω  θα βρίσει, κάτι που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Βουτσινάς να του δείξει την κόκκινη κάρτα!
37' - Νέο φάουλ και στο ίδιο σημείο για την Ανωγή. Εκτέλεση από τον Θωμάτο και πάλι όμως η μπάλα θα καταλήξει πάνω άπω τα δοκάρια του Κουτσουβέλη Ζ.
45' - Ο Χάνος αποφεύγει έναν αμυντικό, πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Το Δεύτερο ημίχρονο
Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει ξαναπαιχτεί ποτέ στο Σταυρό! Στα σαρανταπέντε λεπτά είχαμε σχεδόν ισάριθμες επιθέσεις! Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Οδυσσέας…... «μύριζε» γκολ! Οι Προσαλέντης, Χάνος, Κουτσουβέλης Π. και ο Αργυρακάκης "τρελάθηκαν" ποδοσφαιρικά και τυχεροί από αυτό ήταν όσοι βρέθηκαν στο στάδιο "Νίκος Ραυτοπούλος-Πασσας" του Σταυρού!
46' - Δυνατό σουτ του Αργυρακάκη διώχνει και πάλι με υπερένταση ο Κατωπόδης.
47' - Σουτ του Μαρούλη εντός περιοχής πάνω από τα δοκάρια άουτ.
49' - Ο Κουτσουβέλης Π. μπαίνει από τα αριστερά στη μικρή περιοχή προσπαθώντας να πασάρει σε κάποιο συμπαίχτη του. Τον...... προλαβαίνει όμως ο Λυμπερόπουλος που διευκολύνει το έργο σκοράροντας στο τέρμα του με αυτογκόλ για το 3-0.
51' - Ο  Çela μπαίνει εντελώς μόνος του διαγώνια από τα δεξιά. Στο ύψος της μικρής περιοχής θα σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας της Ανωγής και καταλήγει άουτ.
53' - Η πιό ωραία ενέργεια του ματς. Οι Προσαλέντης- Κουτσουβέλης-Χάνος στην κυριολεξία κρύβουν την μπάλα! Απλά, ο Χάνος πασάρει στον Φατουρο αλλά ο τελευταίος αστοχεί.
55' - Σουτ του Κουτσουβέλη μπλοκάρει ο Κατωπόδης.
56' - Ωραία ατομική ενέργεια του Χάνου από τα αριστερά της επίθεσης του Οδυσσέα. Μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με το αριστερό. Η μπάλα όμως βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατωπόδη.
57 - Σουτ του Προσαλέντη έξω.
58' - Ο Χάνος «σερβίρει» πάλι για τον Φατούρο αλλά δεν είναι η ημέρα του τελευταίου για να σκοράρει! Η μπάλα καταλήγει και  πάλι άουτ.
60' - Μετά από αλλαγές της μπάλας από τους παίκτες του Οδυσσέα, ο Προσαλέντης, την ζυγίζει με ακρίβεια και... δεν μπορεί να κάνει λάθος….. Το 4-0 πάρα την προσπάθεια του Κατωπόδη είναι γεγονός για τους γηπεδούχους.
62' – Νέο σουτ του Προσαλέντη αλλά αυτή τη φορά η μπάλα καταλήγει άουτ.
88' – Απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Χάνο με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν δύσκολα σε νέο κόρνερ.
89' - Το κόρνερ εκτελείται και ο Αργυρακάκης θα πιάσει μια κεφαλιά και η μπάλα καρφώνεται για πέμπτη φορά στα δίχτυα της Ανωγής και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
90' - Ο Χάνος ξεμαρκάρεται ωραία μέσα στην μικρή περιοχή και καθώς η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και εκεί που τον βολεύει, "πυροβολεί" για δεύτερη φορά στο ματς και έκτη για τον Οδυσσέα!.... 6-0.
91' - Ο Μαρούδας προσπαθεί να σκοράρει αμαρκάριστος εντός περιοχής, σουτάρει διαγώνια αλλά η μπάλα δεν του κάνει τον χατίρι!
Τέλος του ματς από τον κ. Βουτσινά που ήταν άψογος στο έργο του. Πολύ καλοί και οι βοηθοί του κ.κ. Αντωνάτος και Αβαζάρος.
Συνθέσεις
Οδυσσέας:(Κουτσουβέλης Κ.), Κουτσουβέλης Ζ., Μαλιακρίδας, Νουτσάτος, Φατούρος, Βασιλόπουλος, Χάνος, Αργυρακάκης, Μαρούλης, Çela Klaurent, Προσαλέντης, Κουτσουβέλης Π..
Ανωγή:(Ανδρίτσης Μ.), Κατοπόδης, Κουρούκλης, Παρίσης, Λυμπερόπουλος, Σούπας, Μαρκέτος, Κοζομπόλης, Θωμάτος, Συνοδινός, Γαβριελάτος, Κοντογιανάτος.
Σ.Σ. Εκ παραδρομής στο ρεπορτάζ γράψαμε ότι αποβλήθηκε ο Σούπας ενώ το σωστό σύμφωνα με το Φ.Α. που αναγράφεται στο επίσημο site της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. είναι Συνοδινός Αντώνιος.
Ζητάμε συγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ανωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου