Τετάρτη, Απριλίου 16

Ασταμάτητη η A.E.K. με το "δεξί" στα playoffs 1-0 την Εικοσιμία


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-0
                                   
Με τον αέρα της πρωταθλήτριας πέρασε από τις Κεραμειές η Α.Ε.Κ. 1-0 την Εικοσιμία
Καλύτερη η Α.Ε.Κ., παρά τις ελλείψεις της επικράτησε στην πρεμιέρα των playoffs σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές της Εικοσιμίας 1-0 και με το σερί της στο 21Χ21 νίκες συν τα σημερινά αποτελέσματα γίνεται το πρώτο φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι για να αυξήσουν το σκορ, ενώ η Εικοσιμία παραλίγο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε σουτ που είχε στο δοκάρι του Άννινου.
Φάσεις και γκολ
1΄ Ο Χασάη θα προλάβει την έξοδο του Καραίσκου αλλά το πλασέ του θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Εικοσιμίας.
7’ Παράλληλη σέντρα από αριστερά του Αντωνόπουλου η μπάλα τελικά θα κοπεί τελευταία στιγμή από τον Χρηστάτο λίγο πριν φτάσει στον Εμιλιάνο.
16’ Σέντρα του Λούλουδα από δεξιά προβολή από κοντά του Εμιλιάνο λίγο άουτ.
23’ ο Κόμητας στην περιοχή του θα διώξει την μπάλα τελευταία στιγμή στην κεφαλιά γύρισμα του Κουμαριώτη μετά το κόρνερ του Ντουκάι.
26’ Παράλληλη σέντρα του Χασάη στον Εμιλιάνο, το πλασέ του τελευταίου θα στείλει την μπάλα παράλληλα με την εστία του Καραίσκου άουτ.
Στο 42’ οι τυπικά γηπεδούχοι χάνουν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Μπαζάρογλου θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Κουμαριώτη και τον διαιτητή κ. Μενεγάτο να υποδεικνύει την παράβαση και το πέναλτι.
Πέναλτι που εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Καραίσκος θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα απομακρύνει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο δεύτερο 45λεπτο η Α.Ε.Κ. συνέχιζε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να φτάσει στο γκολ που θα της χαρίσει τελικά και το τρίποντο.
46’ μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Κ. όταν ο Εμιλιάνο θα βρει με κάθετη πάσα τον Κόμητα μόνο απέναντι από τον Καραίσκο, αυτός θα σουτάρει από πολύ κοντά αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα πέσει και θα αποκρούσει ενώ στην επαναφορά της μπάλας το νέο του πλασέ θα καταλήξει άουτ.
57’ Ο Ντουκάι θα αποφύγει τον Σπανό, θα πιάσει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πλάι από το δεξί δοκάρι του Άννινου άουτ.
65’ Γκοοοολ για την Α.Ε.Κ.. Ο Μπαζάρογλου με σέντρα ακριβείας από δεξιά θα βρει αμαρκάριστο τον Λούλουδα στην περιοχή ο οποίος με έξυπνη κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
72’ Σέντρα του Ιλιρ από αριστερά στον Χασάη με τον τελευταίο όμως να πλασάρει λίγο άουτ.
83’ Ο Εμιλιάνο από καλή θέση προτιμάει να πασάρει την μπάλα στον Χασάη αντί να σουτάρει με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης του να σφυριχτεί οφσάιντ.
86’ Άτυχη η Εικοσιμία αφού στο πολύ δυνατό σουτ του Φωκά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Άννινου. Στη συνέχεια ο Κουμαριώτης θα κάνει το φάουλ στον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. και για αυτό θα δει την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη στο παιχνίδι (κόκκινη) και θα αποβληθεί.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδατος), Άννινος, Ψάλτης, Σπανός, Στεφανάτος, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπαύτης (66' Ιλιρ), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (85' Στάβερης), Χασάη (88' Δούρος).
Εικοσιμία: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Αλεξανδράτος (69' Τασιούλης), Φωκάς, Αποστολάτος, Ντουκάι, Κονόμη, Χρηστάτος, Στεφανάτος (75' Τσιγαρίδας), Γερασιμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου