Τρίτη, Απριλίου 29

Δ.Τ. Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης


Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο  Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Σχολικοί αγώνες Α΄ Φάσης Λυκείων Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου & Κλασσικού Αθλητισμού σχολικού έτους 2013 – 2014.

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρει ό-λους τους μαθητές και τις μαθήτριες τόσο για την υποδειγματική προσήλωση τους στο πνεύμα ευγενούς άμιλλας των Αγώνων όσο και για την φίλαθλη και εορταστική ατμόσφαιρα που προ-σέδωσαν σε αυτούς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους Συναδέλφους Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας & Ιθάκης που συμμετείχαν στην επιτυχή διε-ξαγωγή των αγώνων.
Επίσης ευχαριστεί τους κάτωθι φορείς ξεχωριστά με την προσδοκία της διηνεκούς και α-γαστής συνεργασίας σε κάθε μελλοντική προσπάθεια ανάδειξης του σχολικού αθλητισμού στο νομό μας:
·         Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.Κ.Ι) για την συνεργασία στην υλοποίηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.
·         Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου(Σ.Δ.Π.Κ.Ι) για την διάθεση διαιτητών στη διεκπε-ραίωση του αγωνιστικού μέρους των αγώνων.
·         Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυ-θρού Σταυρού για την αμέριστη συμπαράσταση και ανιδιοτελή προσφορά Α΄ Βοηθειών στους αγώνες.
·         Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
·         Τους Αθλητικούς Συλλόγους Φ.Ο.Α.,  Α.Σ.Κ.,  Κ.Α.Ο. 2013  καθώς και την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για την ευγενική χορηγία τους στην αθλοθέτηση των κυπέλλων.
·         Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την Κοινοπραξία Πορθμείων Ληξου-ρίου - Αργοστολίου «Ο Ταξιάρχης» για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών – τρι-ών των ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ.  Ληξουρίου που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες.

Αργοστόλι 28 Απριλίου 2014                                   Ο Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Α 

                                                                                                                               Δημήτρης Μαρκάτος

                                                                                                Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου