Σάββατο, Απριλίου 26

"Φωτιά" στα playoffs έβαλε ο Πυλαριακός...Τα πάντα ξεκινούν από την αρχή


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  0-1
                                                            
 Tην έκπληξη ο Πυλαριακός..... Άλωσε τον 1-0 τον Οδυσσέα!
Σταυρός:Ρεπορτάζ Arian Muraj
Και όμως......  Είναι αλήθεια! 
Ο Οδυσσέας κατάφερε να χάσει στην έδρα του!
Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί με τον Παγκεφαλληνιακό (3-3 στο Κύπελλο), με την Πυργί (1-1) αλλά τότε και τις δυο φορές ο Οδυσσέας είχε βγάλει καρδιά στο γήπεδο, είχε καθαρό μυαλό και είχε παλέψει μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, σήμερα δεν είχε τίποτα από αυτά τα τρία και επιπλέον είχε και την απουσία του Χάνου ο οποίος αποδεικνύεται έτσι σε παίχτη «κλειδί» για τον Οδυσσέα που σίγουρα επηρεάζει τα αποτελέσματα της ομάδας, ανάλογα με την παρουσία η την απουσία του!
Πολύ μαχητικός ο Πυλαριακός!
Είχε μια άμυνα για σεμινάριο βασισμένη στην αποτελεσματικότητα και την εμπειρία του συνόλου των αμυντικών μα πάνω από όλα είχε και έναν μικρό φύλακα στην εστία του! 
Όντως, ο Αναστάσης Φιλιππάτος με κάποιες δύσκολες επεμβάσεις εξελίχθηκε ως ο "Μικρός Ήρωας" του Πυλαριακού!
Από εκεί και πέρα, μόνο μια φορά κατέβηκε στην περιοχή του Οδυσσέα όπου κατάφερε να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι! Εκτός του γκολ, είχε μόνο μια καλή εκτέλεση φάουλ με τον Σταμούλη λίγο μετά το γκολ.
Το παιχνίδι του Πυλαριακού πολλές φορές ήταν σκληρό, κάτι που αναμενόταν άλλωστε και το "θύμα" που το πλήρωσε αυτό ήταν ο καλύτερος παίκτης του Οδυσσέα ο Νίκος Προσαλέντης. Οι του Οδυσσέα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για κάποιες φάσεις στο διαιτητή και ειδικά  για ένα πέναλτι που θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε, αλλά οπωσδήποτε η ήττα του αυτή δεν ήρθε σε καμία περίπτωση από τη διαιτησία.
Φάσεις και γκολ
2'  - Σουτ του Çela εντός περιοχής αποκρούει ο Φιλιππάτος.
11’- Ψηλοκρεμαστό σουτ βολέ του Κουτσουβέλη από 25 μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Πυλαριακού. 
25΄ - Ο Προσαλέντης αποφεύγει ωραία έναν αμυντικό και από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει δυνατά αλλά ο Φιλιπάτος αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.
34' - Η άμυνα του Πυλαριακού διώχνει προσωρινά. Η
μπάλα καταλήγει εκτός περιοχής στον Βασιλόπουλο ο οποίος αφού την κοντρολάρει στη συνέχεια σουτάρει περισσότερο τεχνικά προς το «Γ» της εστίας του Πυλαριακού αλλά και εκεί ο Φιλιπάτος με ωραία προσπάθεια θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
40' - Άλλο χαμένο τετ α τετ από τον Προσαλέντη και πάλι πολύ καλή απόκρουση από τον Φιλιππάτο!
Δεύτερο ημίχρονο
Από το ξεκίνημα ο Οδυσσέας ασκεί πολύ πίεση αλλά δεν έχει καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων. Μάλιστα «σπατάλησε» αμέτρητα  κόρνερ και αρκετές εκτελέσεις φάουλ!
48' - Ο Μαρούλης σουτάρει άουτ από καλή θέση και εντός περιοχής.
51' - Σουτ του Çela και Φιλιππάτος διώχνει σε νέο κόρνερ.
Η πρώτη ατυχία χτυπάει τον Οδυσσέα. Ο Νουτσάτος αποχωρεί με πρόβλημα στους προσαγωγούς και γίνεται αναγκαστικά αλλαγή.
56' -Μετά από μερικά σουτ εντός περιοχής και κόντρες από σώματα των αμυντικών ο Κουτσουβέλης βρίσκεται αμαρκάριστος και σημαδεύοντας  το  «Γ» της εστίας του Φιλιππάτου αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και περνάει ξυστά έξω από τα δοκάρια.
58' - Ο Προσαλέντης εκτός περιοχής σουτάρει αλά η μπάλα καταλήγει και πάλι άουτ.
65' - Εκτέλεση φάουλ του Φατούρου αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Φιλιππάτος.
Γκοοοοολ
68' - Ο Ballaj ξεμαρκάρεται εύκολα από την άμυνα του Οδυσσέα, μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή και πλασάρει χωρίς δυσκολία  τον Κουτσουβέλη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και 0-1 για τους φιλοξενούμενους!
72' - Σουτ του Κουτσουβέλη εντός περιοχής και πάλι ο Φιλιππάτος αποκρούει σε κόρνερ.
Στη συνέχεια ακολουθούν άλλα δυο κόρνερ και «μάχες» σώμα με σώμα μέχρι που η άμυνα του Πυλαριακού απομακρύνει τον κίνδυνο.
79' - Ο Προσαλέντης ανατρέπεται εντός περιοχής αλλά ο κ. Βασιλόπουλος παρά της διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων  δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
82' - Πολύ μακρινό φάουλ και εκτέλεση από τον Σταμούλη, ο Κουτσουβέλης Ζ. διώχνει πάνω από τα δοκάρια του σε κόρνερ.
Ο Προσαλέντης θα τραυματιστεί στο γόνατο και συνεχίζει για τα υπόλοιπα λεπτά μόνο με το κουράγιο του. Σίγουρα όμως θα είναι μεγάλη απουσία για τον Οδυσσέα στο επόμενο δύσκολο ματς με το Πυργί!
84'-Φάουλ σε καλό σημείο για τον Οδυσσέα. Σουτ του Προσαλέντη στα σώματα των αμυντικών και κόρνερ... και ξανά πάλι κόρνερ και ξανά δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ παραμένει 0-1.
86' - Καλό σουτ του Μαλιακρίδα αλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Τέλος παιχνιδιού από το κ. Βασιλόπουλο. Οι παίκτες του Πυλαριακού ένα «κουβάρι» την μεγάλη τους νίκη πανηγυρίζουν δίπλα στο πάγκο τους. Αυτοί του Οδυσσέα από την άλλη, εκνευρισμένοι αλλά και λυπημένοι από την «γκέλα» τους αποχωρούν από το γήπεδο όπως και ο κόσμος από της κερκίδες μη μπορώντας να πιστέψουν το τελικό σκορ και την ήττα για την ομάδα τους!
Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος Δ. με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλος Π. και Λυμπερόπουλο Θ.
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ., Μαλιακρίδας,  Φατούρος, Βασιλόπουλος, Νουτσάτος (55’ Λίλας), Μαρούλης (95΄Μορφέσης), Αργυρακάκης, Μαρούδας (70’ Γαλάτης), Çela Klaurent, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φιλιππάτος, Μακρής, Ποταμιανός, Φουκάς, Παπαδάτος, Σολδάτος, Ballaj Romeo, Μιχελής Ε.,  Σταμούλης, Σακκάτος (75’ Γασπαρής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου