Παρασκευή, Απριλίου 25

Pre-game playoffs 2ης αγωνιστικής Β' κατηγορίας


Συνέχεια στη Β' κατηγορία με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής
                  
Αύριο Σάββατο 26/4 συνεχίζονται τα playoffs της Β' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής....... 
Ξεχωρίζει το ντέρμπι των Κεραμειών
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                                               
Νίκη και "καθαρίζει" ο Οδυσσέας.... για την έκπληξη ο Πυλαριακός
Αύριο, Σάββατο 11:00 το πρωί στο Σταυρό της Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας όπου ο τοπικός Οδυσσέας με φόρα από το 6-0 επί της Ανωγής την 1η αγωνιστική, φιλοξενεί τον Πυλαριακό με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Μια νίκη που θα τον κάνει απόλυτο φαβορί, που ούτως ή άλλος είναι, για την κατάκτηση της πρωτιάς από πολύ νωρίς.
Η ομάδα της Β. Ιθάκης πραγματικό πολυβόλο στην πρεμιέρα επικράτησε εύκολα επί της Ανωγής με σκορ 6-0 και δείχνει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας.
Ο Πυλαριακός από την άλλη μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Παπυργιακό παίζει με την πλάτη στον "τοίχο" και πάει στην Ιθάκη για την έκπληξη. Φυσικά κάτι πολύ δύσκολο για την ομάδα του Κ. Κουγιανού αφού οι Θιακοί είναι πολύ δυνατοί στον Σταυρό και δύσκολα μπορεί να πέσουν "θύμα" μιας τέτοιας περίπτωσης. 
Προβλήματα για τον Κ. Κουτσουβέλη αλλά και τον Κ. Κουγιανό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και θα παρατάξουν τις ομάδες τους με ότι καλύτερο διαθέτουν για το "χρυσό" τρίποντο της νίκης.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο. Για το πρωτάθλημα και στο παιχνίδι των Μακρυωτίκων νικητής αναδείχθηκε ο Πυλαριακός με σκορ 2-1 ενώ σε αυτό του Σταυρού ο Οδυσσέας με σκορ 5-0.
Για το κύπελλο η ομάδα της Ιθάκης επικράτησε και στα δυο παιχνίδια τόσο στα Μακρυώτικα με σκορ 3-1 όσο και στο Σταυρό με σκορ 4-2.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
                                               
Αγώνας που θα κρίνει κατά πολύ την πορεία των ομάδων στη συνέχεια των playoffs
Την ίδια ημέρα στις 5 το απόγευμα στον Άγιο Αντώνιο Ληξουρίου η Ανωγή μετά την βαριά της ήττα από τον Οδυσσέα στο Σταυρό φιλοξενεί τον Παπυργιακό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τύχη των δυο ομάδων στη συνέχεια των playoffs της Β΄ κατηγορίας και την άνοδο τους στην Α'.
Οι Ληξουριώτες είναι αποφασισμένοι να αναστρέψουν την κατάσταση και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, όντας αγωνιζόμενοι στην έδρα τους, για να ξαναμπούν και πάλι σε τροχιά ανόδου. Με διαφορετικό αποτέλεσμα σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τους "ερυθρόλευκους" της Ανωγής και η άνοδος θα τεθεί σε αμφισβήτηση και αυτή την χρονιά.
Ο Παπυργιακός από την άλλη με την πρώτη του παρουσία στα playoffs και τη νίκη του επί του Πυλαριακού έδειξε ότι παραμένει ένας αξιόλογος αντίπαλος και σκληρό "καρύδι" για οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι θα πάει στον Άγιο Αντώνη με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον κάνει πρώτο φαβορί, μετά τον Οδυσσέα για την άνοδο. Άλλωστε φέτος θέλουν να κερδίσουν ότι έχασαν πέρυσι και να πάρουν το πολυπόθητο "εισιτήριο" που θα τους ταξιδέψει στο "μεγάλο" τοπικό πρωτάθλημα!
Η Ανωγή αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης μετά τις πολλές απουσίες στην Ιθάκη (θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Α. Συνοδινός), ενώ ο Παπυργιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση με τον τραυματισμό του Π. Κορσιάνου και τη συμμετοχή του να αποφασίζεται τελευταία στιγμή.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα όπου κατέκτησαν από μια εκτός έδρας νίκη. Συγκεκριμένα ο Παπυργιακός επικράτησε 2-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και η Ανωγή 2-1 στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Σπυράτο Α.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
7
6 - 0
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
1
3
2 - 1
3.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
1
2
0 - 6
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1
1
1 - 2
Η επόμενη (3η) αγωνιστική 30/4/2014
Α/Α
Ομάδες
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου