Σάββατο, Απριλίου 26

Pre-game playoffs-4η αγωνιστική: Θα υπάρξει πρωταθλητής ή θα παραταθεί η αγωνία;


Συνέχεια στα playoffs της Α’ κατηγορίας με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής
         

Η "Μάχη" στα playoffs στην Α΄Κατηγορία
Συνέχεια των playoffs στην Α' κατηγορία με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και την πρωτοπόρο, αήττητη Α.Ε.Κ. να θέλει να τελειώσει τη "δουλειά" στο μεγάλο ντέρμπι με την Εικοσιμία κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο δημιουργώντας παράλληλα νέο σερί νικών μετά το 23Χ23!!

Η Εικοσιμία που δεν τα παρατάει εύκολα θα προσπαθήσει για τη νίκη ώστε να ξαναμπεί στο "κόλπο"
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                               
Πρωταθλητής ή παράταση στην αγωνία;
Με το παιχνίδι από το οποίο μπορεί να προκύψει ακόμη και ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου μεταξύ  Εικοσιμίας-Α.Ε.Κ. αύριο το απόγευμα 4 μ.μ. στις Κεραμειές ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των playoffs.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αφού για μεν τους γηπεδούχους η νίκη είναι επιτακτική για να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου τους απομένουν, ενώ για τους φιλοξενούμενους στην περίπτωση που τα καταφέρουν, κατακτούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας, δυο αγωνιστικές μάλιστα πριν την ολοκλήρωση της περιόδου.
Στην περίπτωση αυτή και ένα τέτοιο σενάριο θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Αργοστολιού ώστε στη συνέχεια και στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάει χωρίς άγχος και πιθανόν προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές της από τα συνεχή παιχνίδια με αλλαγές στη σύνθεση της ενόψει μπαράζ Γ΄Εθνικής.
Πρόβλημα και πάλι για τον Δ. Ζησιμάτο η απουσία λόγω τραυματισμού του Χρήστου Μινέτου.
Ο Σπ. Παπαδάτος για ένα ακόμη παιχνίδι δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλκη Κρούτη, ενώ στα θετικά η επιστροφή του Άγγελου Κούκλη που εξέτισε την ποινή του.
Οι παραπάνω ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος άλλες πέντε φορές, δύο για το πρωτάθλημα, δυο για το κύπελλο, και μια για τα playoffs, με την Α.Ε.Κ. να μην έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά.
Για το πρωτάθλημα οι «κιτρινόμαυροι» και στα δυο παιχνίδια πέτυχαν ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ 3-0 σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Κεραμειές αντίστοιχα, ενώ για το κύπελλο νίκη 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές.
Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs η Α.Ε.Κ. επικράτησε με σκορ 1-0!
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτος και Α. Βουτσινάς.
 
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

                                        
Παιχνίδι γοήτρου........... χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στις Κεραμειές
Στη συνέχεια και αμέσως μετά (6 μ.μ) στο ίδιο γήπεδο και σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παγκεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι..
Έτσι οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη και το γόητρο αφού και μαθηματικά πλέον βρίσκονται εκτός στόχων.
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη μπορεί στα playoffs να μην εμφάνισε το αγωνιστικό πρόσωπο της κανονικής διάρκειας και μέχρι στιγμής να μην έχει πάρει κάποια νίκη, αυτό όμως που πρέπει, ανεξάρτητα το τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια, είναι τα οφέλη που όλοι αποκόμισαν από αυτή την συμμετοχή τους. Οφέλη που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στη συνέχεια.
Προσωπικά θεωρώ την μέχρι στιγμής παρουσία του Παγκέ άκρως θετική με το μέλλον να αναμένεται λαμπρό για αυτή την νεανική ομάδα.
Τώρα όσο αφορά τον Α.Ο.Κ.Ι. σίγουρα η φετινή του παρουσία δεν ήταν αυτή που ονειρεύονται οι παράγοντες, οι φίλοι αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του. Από την αρχή κάποια πράγματα «στράβωσαν» με αποτέλεσμα να μπει μόλις 4ος στα playoffs και τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη τους να είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου για μια ακόμη χρονιά.
Τα προβλήματα για το Γ. Τζουγανάτο εκτός του στρατευμένου Πολλάκη και του τραυματία Αλέκου Πολλάτου, αρχίζουν να λιγοστεύουν αφού Μάκης Χαλιώτης και Λεωνίδας Κοντοζής επανέρχονται μετά τη τιμωρία τους.
Από την πλευρά του ο Γ. Βασιλάκης αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει μιας και δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές. Δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου αναδείχθηκαν  ισόπαλες, με τα δυο παιχνίδια να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή, 0-0 και 1-1 αντίστοιχα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των playoffs ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε με σκορ 4-1!
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτο με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Α. Βουτσινά.
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
13
3 - 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
8
6 - 4
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
3
3
6 - 5
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
1
2 - 8
Η επόμενη (5η) αγωνιστική 30/4/2014
Α/Α
Ομάδες
1.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου