Τρίτη, Απριλίου 29

Pre-game playoffs 5ης αγωνιστικής Α' και 3ης Β' κατηγορίας

Συνέχεια στα playoffs της Α' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής
 και της 3ης στη Β’.
         

Συνεχίζονται τα playoffs σε Α΄και Β΄Κατηγορία... 
Στην Α' κατηγορία με πρωταθλήτρια και μαθηματικά πλέον την Α.Ε.Κ. δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των playoffs  θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη οι αγώνες για την 5η αγωνιστική της συγκεκριμένης σειράς του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και τις ομάδες πλέον να αγωνίζονται για το γόητρο. Οι δε πρωταθλητές θέλουν να ολοκληρώσουν την φετινή τους εντυπωσιακή πορεία αήττητοι και με το απόλυτο νικών 26Χ26!!
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 5ης αγωνιστικής των playoffs
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  30-4-2014 ώρα 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Βασιλόπουλος
Δημ.
Βουτσινάς Α.
Κιόσης Κ.
2.
Τετάρτη   30-4-2014 ώρα 18:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κιόσης Κ.
Βασιλόπουλος Δ.
Βουτσινάς Α.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                    
Τα πανηγύρια καλά κρατούν για τους πρωταθλητές...... Όμως
με σοβαρότητα και σεβασμό στον ιστορικό Πάγκε θα πάνε για το 25Χ25!!!! 
Με το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλληνίας και τον Παγκεφαλληνιακό, συνεχίζονται αύριο στις Κεραμειές 4 μ.μ., τα playoffs της Α' κατηγορίας χωρίς πλέον το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και μάλιστα δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση τους.
Οι τυπικά γηπεδούχοι χωρίς νίκη σε αυτή τη σειρά του πρωταθλήματος και με τέσσαρες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλουν παράλληλα με την καλή εμφάνιση που θα επιδιώξουν, να πάρουν και μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια της φετινής περιόδου. Μια αντικειμενικά δύσκολη αποστολή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Γ. Βασιλάκη οι οποίοι "μάγεψαν" την φετινή περίοδο με το πολύ όμορφο θέαμα που πρόσφεραν και όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει το μέλλον τους ανήκει.
Η πρωταθλήτρια από την άλλη έβαλε τέλος στα πανηγύρια αφού ξέρει ότι δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια με τον  Σπ. Παπαδάτο να μη θέλει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει η ομάδα του ενόψει μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του αναμένεται να παρουσιαστεί με κάποιες αλλαγές προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές του από τα συνεχή παιχνίδια. Όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Νίκη και 25Χ25!!!
Εκτός του τιμωρημένου Άλκη Κρούτη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην Α.Ε.Κ..
Ο Πάγκε θα έχει κάποιες απουσίες βασικών παικτών λόγω εργασίας αλλά σίγουρα θα απουσιάσουν οι Κατσιγιώργης και Ζαμπαύτης που είναι τιμωρημένοι.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί μεταξύ τους άλλες τέσσαρες φορές, δύο για το πρωτάθλημα μια για το κύπελλο και μια για τα playoffs, με την Α.Ε.Κ. να μην έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά.
Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι» και στα δυο παιχνίδια πέτυχαν ισάριθμες νίκες με σκορ 3-0 σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 2-1 στις Κεραμειές αντίστοιχα, ενώ στον πρώτο για τα playoffs 1-0. Επίσης για το κύπελλο 3-0 στο ημιτελικό στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κιόση.
 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                
Ζητείται νίκη για το γόητρο και τη....... "φανέλα"
Αμέσως μετά, 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο, ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα παιχνίδι καθαρά γοήτρου αφού δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον ή για να κυριολεκτούμε ίσως οι ομάδες να σκέφτονται και την 2η θέση στην τελική κατάταξη των playoffs, οπότε αφήνουν κάποια περιθώρια με αυτό τον στόχο για καλό θέαμα. Άλλωστε υπό άλλες συνθήκες θα μιλάγαμε για το μεγάλο ντέρμπι μιας και οι δυο παραπάνω ομάδες είναι από τις καλύτερες και κάθε χρόνο πρωταγωνίστριες του τοπικού ποδοσφαίρου.
Προβλήματα στις ομάδες υπάρχουν και έχουν να κάνουν με την απουσία για τους τυπικά γηπεδούχους του στρατευμένου Πολλάκη. Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν ο τραυματίας Χρ. Μινέτος καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Χρ. Φωκάς.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δυο φορές κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Εικοσιμία επικράτησε και στα δυο παιχνίδια. Συγκεκριμένα 1-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-0 αντίστοιχα στις Κεραμειές. Επίσης μια για τα playoffs με την ομάδα από τη Λειβαθώ να του έχει πάρει τον αέρα και να επικρατεί και πάλι με σκορ 3-2 επίσης στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Α. Βουτσινά. 
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
16
5 - 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
8
6 - 4
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
4
6
8 - 6
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4
1
3 - 10
Η επόμενη (6η) αγωνιστική 4/5/2014
Α/Α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Πρεμιέρα και στη Β' κατηγορία με σημαντικά παιχνίδια
                  
Αύριο επίσης Τετάρτη 30/4 συνεχίζεται το πρωτάθλημα με τους αγώνες των playoffs της Β' κατηγορίας και τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού και οι τέσσαρες ομάδες είναι άλλες λίγο άλλες περισσότερο μέσα στο "κόλπο" της ανόδου
 Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 3ης αγωνιστικής των playoffs
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  30-4-2014 ώρα 11:30
Δημοτικό Κεραμειών
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Βασιλόπουλος
Δημ.
Βουτσινάς Α.
Κιόσης Κ.
2.
Τετάρτη  30-4-2014 ώρα 17:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Κομητόπουλος
Παν.
Μενεγάτος Ε.
Γασπαράτος Γ.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                                 
Ντέρμπι για γερά "νεύρα"..... Ο νικητής θα φτάσει ένα βήμα πριν την άνοδο
Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στους πρωτοπόρους των playoffs Παπυργιακό και Οδυσσέα Ιθάκης αύριο το πρωί 11:30 στις Κεραμειές. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους οι οποίοι σε πιθανή τους νίκη θα βρεθούν στην κορυφή του "μίνι" πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας κάνοντας το πιο σημαντικό βήμα για την επιστροφή τους κατ' αρχήν στο "μεγάλο" πρωτάθλημα μετά από κάποια χρόνια αλλά και για την κούπα στη συνέχεια.
Και να φανταστεί κανείς ότι οι "ερυθρόλευκοι" του Πυργιού ξεκίνησαν τη σειρά σε μειονεκτική θέση ουραγοί και με μηδέν βαθμούς!!
Τελευταία δείχνουν μια καλή παρουσία με αποτέλεσμα να έχουν πετύχει το 2Χ2 μέχρι στιγμής και να έχουν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση με αποτέλεσμα η μέχρι πρότινος απογοήτευση να έχει αφήσει τη θέση της στα πλατιά χαμόγελα και την αισιοδοξία.
Οι "κιτρινόμαυροι" της Β. Ιθάκης από την άλλη με μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα βρέθηκαν σε θέση ισχύος στα playoffs αφού μετέφεραν μαζί τους σε αυτά ένα +4 βαθμών από αυτό και ήταν το πρώτο φαβορί όχι μόνο για την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η εντός έδρας ήττα τους όμως την προηγούμενη αγωνιστική 1-0 από τον Πυλαριακό άλλαξε το ευχάριστο σκηνικό και έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό και την αγωνία.
Όμως ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών του είναι σίγουρο ότι θα τον αναγκάσει να κατέβει στις Κεραμειές για τη νίκη και την αποκατάσταση της "τάξης" ώστε ο να επιτευχθεί φετινός στόχος.
Προβλήματα για τον Α. Κοκκόση δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Από την άλλη ο Κ. Κουτσουβέλης ψάχνει λύσεις για να καλύψει τις πολύ πιθανές απουσίες των τραυματιών Νουτσάτου και Προσαλέντη, Γ. Χάνου που είναι εκτός νησιού αλλά και του τιμωρημένου Γαλάτη.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δυο φορές για το πρωτάθλημα με τα παιχνίδια τόσο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όσο και σε αυτό του Σταυρού να είναι άκρως ισορροπημένα και να ολοκληρώνονται ισόπαλα 1-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κιόση.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
                                                          
Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες ο Πυλαριακός..... Το τελευταίο της "χαρτί" παίζει η Ανωγή
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 17:00 στα Μακρυώτικα, ο Πυλαριακός μετά το μεγάλο "Μπάμ" της προηγούμενης αγωνιστικής με τη νίκη του μέσα στο Σταυρό επί του πρωτοπόρου και αήττητου στην έδρα του Οδυσσέα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του (άλλωστε τότε θα έχει αξία) απέναντι στην Ανωγή με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Μια νίκη που μπορεί να τον φέρει ακόμη και στη δεύτερη προνομοιούχο θέση.
Έτσι ο Κ. Κουγιανός με την εξαιρετική δουλειά που κάνει φέτος στην ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές του θα κατέβουν με μοναδικό στόχο και αποφασισμένοι για τη νίκη ώστε να μη χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία που θα τους φέρει πολύ κοντά στην διεκδίκηση της ανόδου στην "μεγάλη" κατηγορία.
Από την άλλη η Ανωγή που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού μετράει ισάριθμες ήττες στα δυο πρώτα παιχνίδια των playoffs παίζει το τελευταίο της "χαρτί" για την διεκδίκηση μιας εκ των δυο θέσεων που δίνουν άνοδο στην Α' κατηγορία.
Έτσι αναμένεται να πέσουν "κορμιά" στα Μακρυώτικα και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να δίνουν τα πάντα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης,
Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με ότι καλύτερο διαθέτουν.
Δεν ισχύει το ίδιο για τον Μ. Ανδρίτση που εκτός των πολλών και μόνιμων απουσιών βασικών του ποδοσφαιριστών χάνει και τον έμπειρο αμυντικό του Ν. Κουρούκλη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παπυργιακό.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα. Στα Μακρυώτικα δεν υπήρξε νικητής αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2, ενώ στις Κεραμειές επικράτησε η Ανωγή με σκορ 2-0.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Γ. Γασπαράτο.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2
7
6 - 1
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
2
6
5 - 2
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2
4
2 - 2
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2
2
1 - 9
Η επόμενη (4η) αγωνιστική 3/5/2014
Α/Α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου