Πέμπτη, Μαΐου 22

Τοφάλεια 2014: Πρώτος στο ύψος ο Γεράσιμος Μουϊκης (video)

Την πρώτη θέση στο άλμα σε ύψος ανδρών κατέκτησε ο Γεράσιμος Μουϊκης στο πρώτο Γκραν Πρί στίβου της χρονιάς, «Τοφάλεια 2014», που έγιναν στην Πάτρα την Τετάρτη 21 Μαΐου.
Ο Γ. Μουίκης με τον προπονητή του Νίκο Μεταξά
Ο αθλητής της Γ.Ε Κεφαλληνίας συνέχισε την ανοδική του πορεία κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 1.84, το οποίο πέρασε με την πρώτη, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στη Λάρισα. Θετικά σχόλια για τον Μουϊκη ακούστηκαν και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές του ΣΕΓΑΣ που βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τους αγώνες.
Στα Τοφάλεια έγιναν αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως αυτή του Μιχάλη Σταματόγιαννη στη σφαιροβολία, που με 20.06 μ. έπιασε το όριο για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:
Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης τη συμμετοχή της Γ.Ε.Κ με 13 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που έγινε το Σάββατο 17/5 στην Πάτρα, από τους οποίους ξεχώρισαν η Μελίνα Λορκίδη που ήρθε 1η στο ύψος και η ομάδα 4Χ80 παμπαίδων που πήρε την 3η θέση. 
Aκολουθεί video από την προσπάθεια του Γεράσιμου Μουϊκη:
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου