Πέμπτη, Μαΐου 29

Αποστολή αθλητών σε Basketball Camp του Θ. Ροδόπουλου (22 - 27/7)


Ο ΑΣΚ σε συνεργασία με τον ΝΕΟΛ, στην προσπάθεια για συνεχή ατομική βελτίωση των αθλητών του και φέτος διοργανώνει αποστολή ταλαντούχων μικρών αθλητών στο παγκοσμίως γνωστό BASKET CAMP S.B.C. στο κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.
Από το συγκεκριμένο camp έχουν περάσει καταξιωμένοι ‘Έλληνες αθλητές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Αλέξης Παπαδάτος. 
Η αποστολή θα γίνει με πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Αργοστόλι με προορισμό το Camp στις 21/6. 
 Την αποστολή θα συνοδεύει υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου μας ο Coach Πάνος Ματιάτος καθώς και ο Coach Μάρκος Τζουγανάτος καθώς και συνοδοί γονείς.
 Η πολύχρονη λειτουργία του Camp (32 χρόνια), η παρουσία Αμερικανού κολεγιακού προπονητή καθώς και η συμμετοχή έμπειρων προπονητών των Αστεριών Θεσ/νίκης (10 διεθνείς παίκτες στα Αστέρια τα τελευταία 8 χρόνια) και πάνω από όλα η οργάνωση από τον Coach Θόδωρο Ροδόπουλο του Camp είναι εγγύηση για την επιτυχία του σκοπού μας. Ας σημειωθεί η πολύχρονη φιλία του Coach Π. Ματιάτου με τον Θ. Ροδόπουλο (ο Coach τιμήθηκε στα 30χρόνια λειτουργίας του Camp).
Ο σύλλογος μας προτρέπει τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους.
Είναι μια εβδομάδα χαράς, δημιουργίας, γνωριμιών, πειθαρχίας & υπευθυνότητας, εξάσκησης και παιχνιδιών, μια εμπειρία που τα παιδιά θα θυμούνται για πάντα. 
Πληροφορίες: 
Θανάσης Μουίκης      6936618208 
Πάνος Ματιάτος         6977624176
Μάρκος Τζουγανάτος 6972550932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου