Τετάρτη, Μαΐου 14

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ απέναντι στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ  1-4
                                 
Προσπάθησε αλλά δέχθηκε εύκολα τέρματα με αποτέλεσμα να έρθει το 1-4
Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ. απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας  με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 4-1.
Η ομάδα μας προσπάθησε αρκετά, όμως τα λάθη και κάποια αδικαιολόγητα γκολ που δέχθηκε συν του ότι ο αντίπαλος της έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ήταν αδύνατον να την αποφύγει.
Στο α΄ ημίχρονο ο Άρης ουσιαστικά καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας τρία γκολ αφού πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ισορρόπησε και με ένα επί μέρους 1-1 σε αυτό το 45λεπτο έδειξε ότι μπορεί να παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και ότι άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το 1-4!
Σε γενικές γραμμές η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
3' Κόρνερ από δεξιά του Μπράβου, αφύλακτος ο Καρύδης στην μικρή περιοχή πλάσαρε ψηλά άουτ.
16' Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο Γεωργιόπουλος πλασάρει, ο Τσιντήλας αποκρούει με τα πόδια και μετά από κόντρα στον ίδιο η μπάλα καταλήγει άουτ.
20' Δυνατό σουτ του Καρύδη εκτός περιοχής απομακρύνει εξαιρετικά ο Τσιντήλας
22' Γκοοοοολ 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Ο Μπρής θα μπει στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ θα προλάβει την έξοδο του Τσιντήλα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
25' Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ιλιρ από αριστερά και λίγο κάτω από την σέντρα, θα φτάσει έξω από την περιοχή όμως το δεξί σουτ που επιχειρεί θα περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αλεξανδρόπουλου.
28' Γκοοοοολ ανεβάζουν το δείκτη του σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 0-2!
Σουτ του Παπαγεωργίου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα σκάσει το έδαφος, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί ο Τσιντήλας και να καταλήξει στην αριστερή του γωνία και στα δίχτυα.
36' Μεγάλη πάσα του Κόμητα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Αλεξανδρόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή με έξοδο και απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια λίγο πριν φτάσει στον Ιλιρ.
40' Γκοοοολ 0-3 για τον Άρη.
Ο Κρούτη θα χάσει τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Μπράβο, ο οποίος με δυνατό σουτ θα πετύχει το 0-3. 
55' Φάουλ του Μπράβου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Καρύδη η μπάλα θα πάρει ύψος και στη συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί της Α.Ε.Κ..
57' Γκοοοοολ και πάλι για τους φιλοξενούμενους 0-4!
Ωραία επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, από αριστερά ο Μπρής πασάρει στον Μπράβο, αυτός στρώνει στον Δημητρουλόπουλο, ο οποίος με συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα του Τσιντήλα.
72' Γκοοοοολ αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους και 1-4.
Φάουλ του Κρούτη από αριστερά, ο Πανάκης θα απομακρύνει με κεφαλιά η μπάλα θα φτάσει στον Κόμητα ο οποίος με νέα κεφαλιά την φέρνει στη μικρή περιοχή για να βρει τον Εμιλιάνο, ο οποίος από κοντά με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 1-4. 
Διαιτητής ο κ. Π. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Κακατσίδη Γ. και Αντωνόπουλο Ι. από την Αιτωλοακαρνανία.
Συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Τσιντήλας, Στεφανάτος, Αντωνόπουλος, Κούκλης, Λούλουδας, Ψάλτης, Κρούτη (75' Ζαμπαύτης), Κόμητας, Ιλίρ (84' Σπανός), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (66' Στάβερης).
Άρης:(Ντ. Μπατίστα), Αλεξανδρόπουλος, Αναμουρλίδης (65' Οικονομίδης), Νικολόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Καρύδης, Πανάκης, Μπρης, Παπαγεωργίου (57' Πετρόπουλος), Γεωργιόπουλος (57' Θεοδωρόπουλος), Μπράβος, Στρίγγας.

Ευχαριστίες για την φιλοξενία
* Εντυπωσιασμένοι έμειναν όλοι στην αποστολή του Άρη από την άψογη φιλοξενία.
Όπως μας ανέφερε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Βαρουξής μέσω του οποίου όλοι στην ομάδα της Ηλείας θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους τόσο στο Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της, στην τοπική Ένωση, όσο και στους φίλους Κεφαλονίτες για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα στο διήμερο της παραμονής της στην Κεφαλονιά υποσχόμενοι ότι στο παιχνίδι του β' γύρου να τους την ανταποδώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου