Σάββατο, Μαΐου 24

Προπαίδες Α.Ο. Φωκάτων..... Νάτοι..... Νάτοι οι πρωταθλητές

Πρωταθλητές προπαίδων οι πιτσιρικάδες των Φωκάτων
Μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος προπαίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ο Α.Ο. Φωκάτων μπορεί να πανηγυρίζει την κατάκτηση του, αφού εξασφάλισε σήμερα απέναντι στην πρόοδο Ιθάκης τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν.
Η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου στην πρώτη της επίσημη συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με το πλούσιο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών του κέρδιζε δίκαια και καθαρά έναν μεγάλο τίτλο.
Έτσι λοιπόν μια στροφή πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σήμερα το πρωί στις Κεραμειές επιβλήθηκε της Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-1.
Τα γκολ για τους πρωταθλητές πέτυχαν οι:
10' 1-0 μετά από ωραία πάσα του Φωκά πλασέ από πολύ κοντά του Μουρελάτου Χρ. και η μπάλα στα δίχτυα του Καραβία.
30' 2-0 ο Φωκάς τροφοδοτεί τον ίδιο ποδοσφαιριστή θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή και με σουτ στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
70' 3-0 για τους γηπεδούχους και μετέπειτα πρωταθλητές όταν ο Φωκάς και πάλι θα πασάρει στον Μουρελάτο Χαρ. που δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Προόδου.
75' 3-1 Το γκολ που θα μειώσει το σκορ και θα είναι και το τελικό του αγώνα θα πετύχει με σουτ έξω από την περιοχή ο Βλασσόπουλος.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Μαγουλάς Γ. (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Τρίκαρδος, Ρόκκος, Μανωλάτος, Λιπιάτος, Σίμος, Αναγνωστόπουλος Σωτ., Μπουγάς, Μουρελάτος Χαρ., Αναγνωστόπουλος Βασ., Φωκάς, Μουρελάτος Χρ.

Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Καραβίας, Καραντινός Αντ., Πατέρης, Αραβογιάννης, Γρίβας, Κασσιανός, Κανέλλος, Βλασσόπουλος, Πολυχρονάκης, Καραντινός Ε., Πατσαλιάς Μιχ.

Η βαθμολογία

Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1. 
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
13
5
4
1
0
15
5
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7
4
2
1
1
11
4
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1
3
0
1
2
5
17
4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
4
0
1
3
5
10
Η επόμενη αγωνιστική (6η)
Ομάδες
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου