Τετάρτη, Μαΐου 28

Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε η Α.Ε.Κ


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.  0-2
                                              
Ήττα "καρμπόν" για την Α.Ε.Κ. 2-0 από τον Διαγόρα
Για ακόμη μια αγωνιστική η Α.Ε.Κ. δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με κάτι θετικό. Στο σημερινό παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής στις Κεραμειές ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Διαγόρα Βραχνείκων.
Και σήμερα η ομάδα μας προσπάθησε πολύ αλλά και πάλι κάτι της έλειπε και δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία των φιλοξενούμενων και να απειλήσει τον Μπαλτιμά.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, ενώ η υψηλή θερμοκρασία ήταν ένα ακόμη εμπόδιο στις προσπάθειες των δυο ομάδων με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λιγοστές. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα 10-15’. Από το διάστημα αυτό και μέχρι το 60’ υπήρχε ένα τεράστιο κενό χωρίς φάσεις και καλό θέαμα. Από το 60’ και μετά ο Σπ. Παπαδάτος ρισκάρισε και είτε με εσωτερικές αλλαγές ήταν με κάποιο "φρεσκάρισμα" στην ενδεκάδα κατάφερε να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του, η οποία προσπάθησε για την ισοφάριση, είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν δημιουργούσε φάσεις. Και δεν έφτανε αυτό σε μια αντεπίθεση τους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-0 και «σφράγισαν» οριστικά τη νίκη τους.
Φάσεις και γκολ
7’ Γκοοοοολ 0-1 για τους φιλοξενούμενους
Θα εκτελεστεί ένα κόρνερ από δεξιά με πάσα στον Μασούρα, αυτός θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή και από το σημείο του πέναλτι ο Φράγκος με ωραία κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παυλάτου.
8’  Ατομική προσπάθεια από αριστερά του Κόμητα, θα μπει στην περιοχή και λίγο πλάγια θα σουτάρει για να πέσει στη δεξιά του γωνία για να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ ο Μπαλτιμάς. 
11’ Φάουλ του Παναγιωτόπουλου από αριστερά η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Δεληγιαννάκης θα πιάσει μια φαλτσαριστή κεφαλιά προς την απέναντι γωνία αλλά η μπάλα θα περάσει σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας της Α.Ε.Κ.. 
Με αυτές τις ελάχιστες φάσεις και με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 1-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη με σκορ 0-2.
68’ Μια πολύ ωραία παράλληλη συρτή πάσα του Παναγιωτόπουλου στην μικρή περιοχή εκεί ο Φράγκος θα πιάσει το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Παυλάτου. 
75’ Γκοοοοολ και 0-2 για τον Διαγόρα
Εντυπωσιακό γκολ για τον Διαγόρα, όταν ο Παναγιωτόπουλος μετά την πάσα του Μιχαλόπουλου από αριστερά και λίγο πλάγια μέσα από την περιοχή θα πιάσει ένα καλοζυγισμένο φαλτσαριστό πλασέ που θα στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παυλάτου.
85’  Ένα πολύ δυνατό σουτ του Λαζανά εκτός περιοχής θα στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παυλάτου.
89’ τελευταία φάση του αγώνα.  Ένα πολύ ωραίο ξαφνικό σουτ του Θωμά, θα στείλει την μπάλα να περάσει σύρριζα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλτιμά. 
Διαιτητής ο κ. Γ. Παπαγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργάρα και Σαρλή, όλοι από τον σύνδεσμο Άρτας.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Παυλάτος, Ψάλτης, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπαύτης (82' Στεφανάτος), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (86' Θωμάς), Ιλιρ (74' Στάβερης). 
Διαγόρας (Χρ. Καραπίτσος), Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος (46' Μιχαλόπουλος), Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς, Δασούρας, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος (86' Τζώλλας), Αρφαράς (74' Ασλανίδης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου