Τρίτη, Μαΐου 13

Pre-Game: 2ης αγωνιστικής Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 2ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη 14-5-2014  ώρα: 15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Κέκελος
Παν.
(Αιτωλ/νίας)
Κακατσίδης Γ.
Αντωνόπουλος Ι.
2.
Τετάρτη   14-5-2014  ώρα: 16:00
Δημοτικό Ζακύνθου
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
Κακριδής
Παν.
(Κορίνθου)
Πυργάκης Χ.
Σπηλιώτης Π.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
                                 
"Μάχη" για γερά νεύρα στις Κεραμειές..... 
Πανέτοιμη για την πρώτη και ιστορική νίκη της η Α.Ε.Κ.

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 14/5 των αγώνων μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής με την Α.Ε.Κ. να φιλοξενεί στις Κεραμειές στις 3 μ.μ. τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας σε έναν καθοριστικό και για τις δυο ομάδες αγώνα μιας και η χαμένη θα πρέπει να ξεχάσει το όνειρο της Γ΄Εθνικής.
Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα. Ήττα που για μεν την ομάδα μας ήταν άδικη αλλά και μέσα στο πρόγραμμα αφού έπαιζε εκτός έδρας και με έναν δύσκολο αντίπαλο τον Διαγόρα στα Βραχνέϊκα. Τι να πει και ο αντίπαλος της Άρης Αρχαίας Ολυμπίας ο οποίος από το απόλυτο φαβορί, μετά την εντός έδρας ήττα του 2-1 από τον Ζακυνθιακό βλέπει να κινδυνεύει να τεθεί πρόωρα εκτός στόχων. Μια τέτοια περίπτωση θα είναι σίγουρα καταστροφή για την ομάδα της Ηλείας με το τεράστιο για τα τοπικά δεδομένα μπάτζετ αλλά και τα ονόματα τα οποία έχει στο δυναμικό της,
Έτσι και οι δυο ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ δυνατές για να διεκδικήσουν το τρίποντο που θα τις κρατήσει «ζωντανές» στο κυνήγι της μοναδικής θέσης που οδηγεί στα μεγαλύτερα μετά τα τοπικά, πρωταθλήματα.
Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολιού σκασμένοι μεν από την άδικη ήττα της πρεμιέρας, αποφασισμένοι δε, είναι έτοιμοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη που θα είναι και ιστορική αφού θα είναι οι πρώτη τους σε μια τέτοια διαδικασία.
Ο Σπ. Παπαδάτος δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κέβιν Χασάη ενώ η συμμετοχή των τραυματιών, Δ. Άννινου που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα (σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει θα τον αντικαταστήσει ένας άλλος πολύ αξιόλογος τερματοφύλακας όπως είναι Ιθακήσιος ο Γ. Τσιντήλας) και Άλκη Κρούτη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από την κακή ψυχολογία των παικτών του, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ζακυνθιακό και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για να φύγει από την Κεφαλονιά με το τρίποντο στις «αποσκευές» του.
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε λόγω της κρισιμότητας του συγκεκριμένου αγώνα την αναγκαιότητα της παρουσίας των φιλάθλων του νησιού στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Κακατσίδη Γ. και Αντωνόπουλο Ι., όλοι από την Αιτωλοακαρνανία.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
                         
Έτοιμος και με την ψυχολογία στα "ύψη" για το 2Χ2 ο Ζακυνθιακός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Διαγόρα... Αποφασισμένοι πάνε στο νησί οι Αχαιοί 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 4 μ.μ., ο Ζακυνθιακός φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνείκων στο ντέρμπι των πρωτοπόρων αφού οι δυο παραπάνω ομάδες ήταν οι «χαρούμενες» της πρεμιέρας και φυσικά με τους γηπεδούχους να αλλάζουν τα δεδομένα της σειράς μετά τη μεγαλειώδη νίκη τους εκτός έδρας επί του φαβορί Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Οι ποδοσφαιριστές του Στρ. Κουρούμαλου είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την μεγάλη ευκαιρία-πρόκληση που τους παρουσιάζεται και θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο. Άλλωστε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δε θα έχει αξία από τη μεγάλη τους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο Στρέφι. Έχουν δείξει με το καλημέρα σημάδια σπουδαίας ομάδας με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, που ξέρουν πολύ καλά τι ζητάνε στο γήπεδο αλλά πολύ περισσότερο να παίρνουν αυτό που θέλουν.
Από την άλλη η ομάδα του Κ. Τσιπιανίτη νικήτρια 2-0 στην έδρα της επί της Α.Ε.Κ., έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, όμως δε μπορεί να αποτελέσει φόβητρο για τους αντιπάλους του.
Βέβαια για αυτούς είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να φύγουν από το γειτονικό νησί με βαθμό ή βαθμούς θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο.
Αγωνιστικά προβλήματα στην Ζακυνθινή ομάδα δεν υπάρχουν και με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει για το 2Χ2.
Ο Κ. Τσιπιανίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσούντο, αλλά και τον τραυματία Γάτσο που χάνει όλη τη χρονιά. Κατά τα άλλα η ομάδα θα ταξιδέψει στο «Ζάντε» έτοιμη για την καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κακριδής με βοηθούς τους κ.κ. Πυργάκη Χ. και Σπηλιώτη Π., όλοι από τον σύνδεσμο Κορίνθου.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα Μπαράζ ανόδου
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
1
3
2 – 0
2.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
1
3
2 – 1
3.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
1
0
1 - 2
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
1
0
0 - 2
επόμενη (2η) αγωνιστική (14/5)
Α/Α
Αγώνας
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
2.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου