Τρίτη, Μαΐου 20

Pre-Game: 3ης αγωνιστικής Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 3ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη 21-5-2014  ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
Ρούσος- Μπεγκερτζής Νικ.
(Πρέβεζας)
Τσόγκας Α.
Τάμπρατζης Γ.
2.
Τετάρτη   21-5-2014  ώρα: 17:00
Δημοτικό Στρεφίου
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
Μιχαηλίδης
Γεωργ.
(Αν. Αττικής)
Μήταρης Η.
Λάμπρου Β.
 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
                                              
Να εξαντλήσει την τελευταία πιθανότητα και να βάλει"φωτιά" στα μπαράζ 
θα επιδιώξει η Α.Ε.Κ. με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Α.Ε.Κ., αύριο το μεσημέρι 3 μ.μ. στις Κεραμειές, θα φιλοξενήσει στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, τον πρωτοπόρο και αήττητο Ζακυνθιακό ανοίγοντας παράλληλα την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου παίζει το τελευταίο της «χαρτί» και μοναδικός στόχος για αυτό είναι η νίκη. 
Μια νίκη που θα βάλει πραγματικά «φωτιά» στους αγώνες της σειράς μιας και όλες οι ομάδες θα έχουν πλέον σχεδόν ίσες πιθανότητες για την πρωτιά.
Έτσι αναμένεται ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι με την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου αποφασισμένη για όλα.
Από την άλλη οι γείτονες του Ζακυνθιακού με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δε θέλουν να χάσουν την ευκαιρία που τους δίνεται να κερδίσουν την πρώτη θέση και την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία την επόμενη περίοδο.
Η ομάδα του Στρ. Κουρούμαλου ταξιδεύει στην Κεφαλονιά να αποδείξει επίσης ότι αυτή είναι το αφεντικό στον όμιλο και σίγουρα το αυτί όλων θα είναι στο Στρέφι και στον αγώνα μεταξύ του τοπικού Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και του Διαγόρα Βραχνεϊκων, όπου με μια δική της νίκη και μια ισοπαλία στην Ηλειακή πόλη τα πράγματα θα έχουν πάρει τον «σωστό» δρόμο για αυτήν.
Προβλήματα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν αφού επιστρέφουν στη διάθεση του Σπ. Παπαδάτου τόσο ο βασικός τερματοφύλακας Δημήτρης Άννινος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του όσο και ο Κέβιν Χασάη που εξέτισε την τιμωρία του.
Για τους φιλοξενούμενους ο Στρ. Κορούμαλος δεν υπολογίζει τον νεαρό Λάπο και τον τραυματία Άκη Θεοδόση.
Η αποστολή των "γαλαζοπράσινων" της Ζακύνθου σύμφωνα με τον Ζακυνθινή ιστοσελίδα ioniasports.gr αποτελείται από τους παρακάτω:

Διαμαντή Χαρακτινό, Χρήστο Φυτόπουλο, Βαγγέλη Μαρμαρά, Κώστα Αρκαδιανό, Θανάση Τζιαφέρη, Σταύρο Κίτο,  Μάριο Κωστάκη, Στέλιο Σούρμπη, Στέλιο Λιβέρη, Ορέστη Κόλα,  Χάρη Μαλλιά, Παν. Δρόσσο, Ραφαήλ Πέττα, Διονύση Μαλαφούρη, Στάθη Καραμαλίκη.
Διαιτητής ο κ. Ν. Ρούσος-Μπεγκερτζής  με βοηθούς τους κ.κ. Α. Τσόγκα και Γ. Τάμπρατζη, όλοι από την Αιτωλοακαρνανία.
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 
                                 
Δεν "βολεύει" κανέναν η ισοπαλία. Όποιος χάσει χάνεται.....
ιδιαίτερα αν ο Ζακυνθιακός περάσει από το νησί μας
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, λίγο αργότερα στις 5 μ.μ. στο Στρέφι, ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας φιλοξενεί σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος, τον Διαγόρα Βραχνέϊκων.
Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λέμε όποιος χάσει χάνεται, προσθέτοντας ότι και η ισοπαλία θα είναι κάτι σαν ήττα αφού αν περάσει ο Ζακυνθιακός από το νησί μας τότε μόνο αν «αυτοκτονήσει» η Ζακυνθινή ομάδα θα έχουν τύχη αυτές!
Οι γηπεδούχοι του Ντανιέλ Μπατίστα μετά την εντός έδρας «σφαλιάρα» της πρεμιέρας ανέκαμψαν και πέρασαν από την Κεφαλονιά και την Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 4-1 με αποτέλεσμα η κατάσταση σε ότι αφορά την άνοδο να γίνεται εφικτή.
Έτσι στην Αρχαία Ολυμπία κανείς δεν μπορεί να σκέφτεται απώλεια βαθμών που θα είναι καταδίκη στα φετινά τους όνειρα. Μάλιστα περιμένουν να ακούσουν παράλληλα και κάποιο καλό νέο από τις Κεραμειές.
Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους όπου με νέο προπονητή τον Χρ. Καραπίτσο (ανέλαβε στη θέση του Κ. Τσιπιανίτη μετά την ήττα στη Ζάκυνθο) θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ζακυνθιακό και να κάνουν την έκπληξη στην Ηλεία, μπαίνοντας ξανά γερά στη διεκδίκηση της ανόδου.
Ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ντανιέλ Μπατίστα αλλά και για τον Χρ. Καραπίτσο (θα απουσιάσει ο τραυματίας Γάτσος-επιστρέφει ο Τσούντος από τιμωρία), δεν υπάρχουν στις ομάδες τους και αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την διεκδίκηση του «χρυσού» τρίποντου στο μεγάλο όπως αναμένεται ντέρμπι.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μιχαηλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Η. Μήταρη και Β. Λάμπρου, όλοι από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα Μπαράζ ανόδου
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
2
6
3 – 1
2.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
2
3
5 - 3
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
2
3
2 – 1
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2
0
1 - 6
Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(Τετάρτη 28/5)
Α/Α
Αγώνας
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
2.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου