Δευτέρα, Μαΐου 26

Με time out το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Σε μία ριζοσπαστική κίνηση φαίνεται ότι προχωρά η FIFA, που ετοιμάζεται να εισάγει Time Out στο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση προχωράει η FIFA, που αποφάσισε να εισάγει το Time Out στο ποδόσφαιρο, με αρχή το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
«Για να δώσουμε στους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν μία ανάσα» τόνισε ο Μπλάτερ σε συνέντευξη του στην Ελβετική εφημερίδα “Le Temps”.
«Είμαι ανυπόμονος σαν έναν ηθοποιό που θέλει να ανεβεί στην σκηνή για να αρχίσει το Μουντιάλ. Έχω ήδη μιλήσει με τον γενικό γραμματέα (σ.σ. Βάλκε) και έχουμε συμφωνήσει ότι είναι απαραίτητο να διακόπτονται οι αγώνες για να πάρουν μία ανάσα οι παίκτες, λόγω της ιδιαιτερότητας του κλίματος» ανέφερε, χωρίς να σχολιάσει τις έντονες αντιδράσεις που ενδέχεται να φέρει αυτή η κίνηση.  
«Η ιδέα έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι όταν είχαμε συζητήσει με την κυβέρνηση της Βραζιλίας να γίνουν οι αγώνες σε τόσες πολλές πόλεις  με διαφορετικές καιρικές συνθήκες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γι' αυτό και είναι απαραίτητες οι συχνές διακοπές ειδικά για τους αγώνες που θα ξεκινούν στις 13.00 τοπική ώρα». Πάντως, ο Μπλάτερ δεν αποκάλυψε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για την εισαγωγή του time out στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.  
gazzetta.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου