Δευτέρα, Ιουνίου 23

Επιτυχής η χθεσινή 1η ημερίδα ποδοσφαίρου του Παλληξουριακού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ)


Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία αλλά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου η 1η ημερίδα ποδοσφαίρου του ιστορικού Παλληξουριακού.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν αγώνα της κατηγορίας juniors με τη συμμετοχή παιδιών Δημοτικού Σχολείου, πολλά από τα οποία αγωνίζονται στις ακαδημίες της Ληξουριώτικης ομάδας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ των παιδικών ομάδων Παλληξουριακού-Arsenal-Εικοσιμίας.
Το θέαμα που πρόσφεραν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήταν πράγματι εντυπωσιακό δείχνοντας την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και ιδιαίτερα από έναν σημαντικό άνθρωπο και εξαίρετο ποδοσφαιριστή τον Ηλία Ζερβό που με μεράκι και όρεξη προετοιμάζει την νέα «φουρνιά» ποδοσφαιριστών για το μέλλον της ομάδας.
Εν τω μεταξύ στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα ο Παλληξουριακός τιμώντας τους παλιούς ποδοσφαιριστές που άφησαν την «σφραγίδα» τους στην ομάδα απένειμε τιμητικές πλακέτες σε τέσαρους από αυτούς και συγκεκριμένα στους Γιάννη Μαρούλη, Παναγή Μαρκέτο, Χρήστο Χαρίτο και Διονύση Βλάχο.
Επίσης τιμητική πλακέτα απενεμήθη σε ένα παιδί που δεν είναι πια μαζί μας, στον Μάκη Γρηγορόπουλο την οποία παρέλαβε η αδελφή του.
Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά ο σπουδαίος Ληξουριώτης DJ Σπύρος Αδηλίνης και χορευτικά οι μαζορέτες που αποτελούσαν τα κορίτσια της σχολή χορού της Σάβος Λιβιεράτου.
Στους συμμετέχοντες αλλά και στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν περίφημα ντόνατς από τα Nanou.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης.
Έτσι έκλεισε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και τους διοργανωτές, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, να υπόσχονται ότι η επόμενη το 2015 θα κρύβει πολλές εκπλήξεις οργανωτικά. Βασικός στόχος μάλιστα από ότι μας είπαν είναι η δημιουργία μιας διάλεξης με θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο τόσο γενικού όσο και τοπικού ενδιαφέροντος πλαισιωμένη με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Το sportsthea συγχαίρει τον Παλληξουριακό, την ψυχή της όλης διοργάνωσης Ηλία Ζερβό καθώς και όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να έχει αυτή την επιτυχία η ημερίδα.
Καλό καλοκαίρι!
Οι φώτο που ακολουθούν έχουν παραχωρηθεί από τους φίλους Γ. Χαλαβατζή και Ανδριάνα Καραντινού τους οποίους ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου