Παρασκευή, Ιουνίου 27

Συγκίνηση στην τελετή έναρξης του 26ου φεστιβάλ γυμναστικής "Άννα Πολλάτου"


Με μια πολύ όμορφη τελετή έναρξης σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, παρά το αρχικό "μούδιασμα" θεατών και διοργανωτών από την απουσία της Άννας Πολλάτου, άνοιξε επίσημα η αυλαία του 26ου Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου».
Ο Σταύρος, η Μποζένα, η Ελένη με την εμπειρία τους και την εντυπωσιακή τους δουλειά και τα παιδιά με το μοναδικό πλούσιο ταλέντο τους έδωσαν μια ξεχωριστή ομορφιά στην όλη παρουσία και ο κόσμος που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά, τους καταχειροκρότησε, ενώ κάποιες στιγμές ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός που τον έκανε να συμμετέχει και αυτός!
Στο μικρόφωνο η γυμνάστρια και συναθλήτρια της Άννας Πολλάτου κ. Ελένη Δαρδαμάνη εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την συναθλήτρια της και με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυα από τα μάτια της.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και «ψυχή» του φεστιβάλ κ. Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος βαθιά συγκινημένος έκανε σχετική αναφορά στην αδικοχαμένη ολυμπιονίκη-αθλήτρια του Συλλόγου. Με τα λόγια του έκανε πολύ κόσμο να συγκινηθεί και να σιγοψιθυρίσει ένα μεγάλο "γιατί";. 
Αμέσως μετά σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης τονίζοντας συγκινημένος την απουσία της Άννας ενώ συγχρόνως κήρυξε την έναρξη των αγώνων. 
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Σάμης και Ερύσσου κ.κ. Διονύσης Κοκκόσης και Άγγελος Κωνσταντάκης.
Ένα πραγματικά πολύ όμορφο βίντεο για την ζωή και τις επιτυχίες της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας επιμελημένο από τον Βασίλη Λουκάτο έπαιξε στην πλατεία και έκανε πολύ κόσμο να δακρύσει. 
Στην συνέχεια αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Άννας τα διάφορα τμήματα παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους.
Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στους ανθρώπους του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Σταύρο Μπασιαρδή, την σύζυγο του, προπονήτρια κ. Μποζένα Μπασιαρδή την συνεχώς ανερχόμενη προπονήτρια και πρώην αθλήτρια του Συλλόγου κ. Ελένη Δαρδαμάνη αλλά και την κ. Ευαγγελία Στραβάκου που με αγάπη και μεράκι και παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή,  έχουν κτίσει έναν θεσμό, που όμοιο του δεν συναντάς σε άλλη Ελληνική πόλη.
Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και το φεστιβάλ συνεχίζεται με την επίσημη έναρξη της αύριο στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου στις  8 μ.μ..
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου