Παρασκευή, Ιουνίου 20

"Λάμψη" μικρών αστεριών στη γιορτή ποδοσφαίρου Arsenal-Εικοσιμίας (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Σήμερα στο γήπεδο των Κεραμειών πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς των ακαδημιών Αrsenal Soccer School - Α.Ο.Εικοσιμίας. 
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν περίπου 100 παιδιά από όλα τα τμήματα των ακαδημιών (Αργοστολίου, Πρόννων, Ληξουρίου και Ερίσου) και οι  τέσσαροι προπονητές των τμημάτων, Δημήτρης Ζησιμάτος, Δήμος Παντελειός, Τζέρυς Μεσσάρης και Διονύσης Βαλεντής, πολλοί γονείς και η ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά με τον προπονητή τους Τάκη Φωή. 
Τα παιδιά των δυο ακαδημιών έπαιξαν φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας με την παρουσία τους αλλά και το σπουδαίο ταλέντο τους την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτές και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς και στο τέλος μοιράστηκαν σε όλους κρέπες σοκολάτας, ευγενική χορηγία της Crepa Land Αργοστολίου.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Ζησιμάτος Δημήτρης και οι συνεργάτες του ανανέωσαν το ραντεβού με τους μικρούς ποδοσφαιριστές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Το sportsthea συγχαίρει τις δυο ομάδες για την πραγματικά πρωτοποριακή δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες και εύχεται σε όλους, Μέλη Δ.Σ., προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και στους γονείς τους καλό καλοκαίρι!
Εμείς όπως μέχρι τώρα έχουμε αποδείξει, υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους στηρίζοντας την προσπάθεια τους.
Τέλος να συγχαρούμε έναν εξαίρετο επιχειρηματία, άνθρωπο του ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Crepa Land για την συνεχή βοήθεια που προσφέρει στην προσπάθεια που κάνουν τα τοπικά Σωματεία!!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου