Τρίτη, Ιουνίου 24

Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού:Η πιο μεγάλη ώρα!


Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο «Καστελάο» την Ακτή Ελεφαντοστού όπου θέλει το τρίποντο της νίκης που είναι αρκετά πιθανό να φέρει και την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η μεγάλη ώρα, είναι τώρα για την Ελλάδα. Στα δύο πρώτα της παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη ή το γκολ, με αποτέλεσμα ύστερα από αυτά τα παιχνίδια να έχει ένα βαθμό.
Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού: Ώρα νίκης, ώρα πρόκρισης!
Πλέον, στόχος της είναι η μία νίκη που ίσως αποδειχθεί και αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να διατηρηθεί ζωντανό σε αυτή τη «μάχη» διεκδικώντας την πρώτη του πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου.
Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε αρκετά στη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα. Η αρκετή κούραση από τα δύο παιχνίδια επηρέασε τη δουλειά των τελευταίων ημερών με τον Πορτογάλο τεχνικό να ποντάρει στο πάθος και τη ψυχή που διαθέτουν οι Έλληνες παίκτες.
Το θετικό για την Ελλάδα είναι πως η Ακτή Ελεφαντοστού, θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Αρκετές φορές, η συγκεκριμένη συγκυρία έχει αποδειχθεί… αχίλλειος πτέρνα αρκετών ομάδων που παίζουν για την ισοπαλία και στο τέλος γνωρίζουν την ήττα.
Για να έρθει η πρόκριση όμως, εκτός από τη δική μας νίκη, θα πρέπει και η Κολομβία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην ηττηθεί ταυτόχρονα από την Ιαπωνία.
Ο τεχνικός της Εθνικής ετοιμάζεται να… ανακατέψει την τράπουλα έτσι ώστε να δώσει περισσότερη ώθηση στη μεσαία γραμμή της ομάδας, να καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό και να βάλει… φρένο στους γρήγορους Αφρικανούς, έτσι ώστε να έρθει η νίκη και παράλληλα η πρόκριση στην επόμενη φάση στου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Δοκίμασε Σαμαρά στην κορυφήΗ πρώτη σημαντική αλλαγή είναι αυτή που θα γίνει στη μεσαία γραμμή, με τον Γιώργο Καραγκούνη να ξεκινά από την αρχή αντί του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη. Δίπλα του στα χαφ θα παραμείνουν οι Κονέ και Μανιάτης, με τον τελευταίο να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο. Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται να κερδίζει μια θέση στα αριστερά της επίθεσης, με τον Γιώργο Σαμαρά να πηγαίνει στην κορυφή και τον Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο.
Όσο για την άμυνα, αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως κι ο Καρνέζης που παραμένει κάτω από τα δοκάρια. Έτσι, στα μετόπισθεν της Ελλάδας στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού στη Φορταλέζε, θα είναι οι Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Τοροσίδης από αριστερά προς τα δεξιά.
http://www.onsports.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου