Πέμπτη, Ιουνίου 19

Ανακοίνωση Ε.Π.Ο. και προσπάθεια υποβάθμισης του επεισοδίου Μανιάτη-Τζαβέλλα


Mε αφορμή το επεισόδιο στην προπόνηση της Εθνικής μεταξύ Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα η Ε.Π.Ο. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση κάνοντας λόγο για συνηθισμένο επεισόδιο στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας.
Γιάννης ΜανιάτηςΑναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:
Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.
Γιώργος ΤζαβέλλαςΌλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου