Τρίτη, Ιουνίου 17

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΕΓΟ δεν αφήνει τους αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΕΓΟ δεν αφήνει τους αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου Η στάση του προέδρου της ΕΓΟ εξόργισε την  Ειρήνη Αϊνδιλή

Η στάση του προέδρου της ΕΓΟ εξόργισε την Ειρήνη Αϊνδιλή

Οργή, θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η στάση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας η οποία δεν επιτρέπει στους Ολυμπιονίκες Αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου που θα τελεστεί στις 22 Ιουνίου στην Κεφαλονιά.
Ειρήνη Αϊνδιλή: «Μας υποχρέωναν να ζούμε μ’ένα γιαούρτι για να μένουμε αδύνατες στα 11 μας»
Η Άννα Πολλάτου είχε χάσει τη ζωή της στις 17 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας. Η είδηση είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο.
Στις 22 Ιουνίου συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον άδικο χαμό της αθλήτριας και οι συναθλήτριές της ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο να μην τελεστούν αγώνες εκείνο το χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταφέρουν να παραστούν στο μνημόσυνο.
Η απάντηση στο αίτημα των κοριτσιών του ανσάμπλ ήρθε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω ενός εγγράφου που ανέφερε: «μετά από τηλεφωνικές κλήσεις προς τα σωματεία που παίρνουν μέρος σε αγώνες στις 21 και 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως είναι αδύνατη η αναβολή των αγώνων, αφού οι γονείς έχουν ήδη προγραμματίσει το θερινό τους πρόγραμμα».
Η απάντηση εξόργισε την Ειρήνη Αϊνδιλή, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «..για όσους έκλαψαν και για όσους λυπήθηκαν για το τραγικό και πρόωρο θάνατο της μιας από τους 8 μεταλιούχους ολυμπιονίκες της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας "Άννας Πολλάτου" έχω να πω ότι πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν έπρεπε καν να ρωτήσει. τα θερινά προγράμματα ξαναφτιάχνονται ενώ οι άνθρωποι, και μάλιστα άνθρωποι που τίμησαν και την χώρα τους, δεν γυρίζουν πίσω. Πραγματικά ντρέπομαι!!!»
Τέλος δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τα έγραφα που ακολουθούν
http://www.sarc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου