Πέμπτη, Ιουνίου 19

Ιαπωνία-Ελλάδα: Φουλ επίθεση και οι δύο στο Νατάλ

Ιαπωνία-Ελλάδα: Φουλ επίθεση και οι δύο στο Νατάλ

Ελλάδα εναντίον Ιαπωνίας τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00) και οι δύο ομάδες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα του Νατάλ, στην Αρένα Ντας Ντούνας.
Πρόκειται για τους δύο ηττημένους της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου, αμφότεροι σοκαρισμένοι.
Η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από την κακή της εμφάνιση και από το μέγεθος που πήρε τελικά η ήττα της από την Κολομβία (3-0) και η Ιαπωνία επειδή έχασε το "τρίποντο" και δεν πήρε τίποτα από τον αγώνα της κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, μέσα σε τρία λεπτά, όταν δηλαδή οι Ιβοριανοί πέτυχαν δύο γκολ.
Στην Αρένα Περναμπούκο του Ρεσίφε, η Ιαπωνία παρέταξε κόντρα στην Ακτή τους: Καβασίμα, Ουτσίντα, Ναγκατόμο, Μορισίγιε, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε, Οσάκο, Γιοσίντα, Καγκάβα, Χόντα και Οκαζάκι, σε ένα σύστημα 4-2-3-1, που συνήθως επιλέγει ο Τζακερόνι.
Τόσο ο Σίντζι Καγκάβα, όσο και ο Κεϊσούκε Χόντα συμφωνούν ότι οι Μπλε Σαμουράι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν φουλ επίθεση κόντρα στην Ελλάδα στο Νατάλ.
Πέρα όμως από αυτό, καλούνται να έχουν την κατοχή της μπάλας, το οποίο θεωρούν οι ίδιοι -και εμείς- ότι είναι το μεγάλο τους όπλο, για να ελέγχουν κατ' επέκταση και το ρυθμό του παιχνιδιού.

Δεν αποκλείεται να δούμε ίδιους κι απαράλλαχτους τους δέκα του Τζακερόνι, με μόνη αλλαγή την είσοδο στην ενδεκάδα του έμπειρου μέσου Γιασουχίτο Έντο, μιας και ο Ιταλός προπονητής των Ιαπώνων γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ελλάδα είναι πιο αργή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη πίεση στο κέντρο.
Από την άλλη, ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Γιώργο Καραγκούνη.
Ιδανική λύση θα ήταν η χρησιμοποίηση του Καραγκούνη αντί του Κατσουράνη, για να μείνει στην ενδεκάδα ο Κονέ, αλλά ο Σάντος πιθανότατα θα επιλέξει την αντικατάσταση του μέσου της Μπολόνια.
Άλλος ένας που φαίνεται ότι θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, στη θέση του ντεφορμέ Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για να δώσει όση ταχύτητα μπορεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου θα πάρει τη θέση του Φάνη Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης, μιας και είναι ψηλότερος και οι Ιάπωνες είναι από τις κοντές ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Φερνάντο Σάντος δεν εξετάζει τη λύση του Βύντρα αντί των Χολέμπας και Τοροσίδη, μιας και ποντάρει πολλά στην ταχύτητά τους και τις προωθήσεις τους και απλώς ελπίζει να τα πάνε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα.
http://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου