Τετάρτη, Ιουνίου 25

"Χρυσάφι" στα ταμεία της Ε.Π.Ο. από την πορεία της Εθνικής


Περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ΕΠΟ για την πορεία που κάνει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014.
Η Ελλάδα πανηγυρίζει για την πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ 2014 και στην ΕΠΟ έχουν έναν ακόμα λόγο για να είναι χαρούμενοι. 
Πέρα από την ιστορία που γράφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα μπουν και… ζεστά χρήματα στα ταμεία της ομοσπονδίας από τα επιτεύγματα της «γαλανόλευκης» στα γήπεδα της Βραζιλίας! Η πρόκριση, ειδικά, θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ και μεγάλα… χαμόγελα στην ΕΠΟ.
Η Ομοσπονδία ούτως ή άλλως είχε εξασφαλίσει τα 8 εκατ. ευρώ από την παρουσία της Εθνικής στους ομίλους του Μουντιάλ. Με την πρόκριση, μετά τη νίκη στο Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού, θα μπουν στα ταμεία της ομοσπονδίας άλλα 9 εκατ. ευρώ και θα έχουμε αισίως τα 17 εκατ. ευρώ ως έσοδα για την ΕΠΟ! Σε περίπτωση που η Ελλάδα κάνει και νέο θαύμα και προκριθεί σε βάρος της Κόστα Ρίκα, τότε η ΕΠΟ θα πάρει άλλα 14 εκατ. ευρώ, και δεδομένα θα υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση όχι μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για το οικονομικό όφελος από την παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

gr.news.yahoo.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου