Παρασκευή, Ιουλίου 11

Β. Μαζαράκης:Με τη βοήθεια του θεού θα τα καταφέρουμε


Λίγο πριν την έναρξης τη «μάχης» στη Μόσχα και τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας του Beach soccer άπαντες είναι πανέτοιμοι και σε πολύ καλή κατάσταση να παλέψουν για την έκπληξη  ανάμεσα στα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου άμμου.
Αξιοσημείωτο και παράλληλα άκρως τιμητικό για την Κεφαλονιά η μεγάλη παρουσία (6 στον αριθμό από τους 10 της αποστολής) ποδοσφαιριστών από την ομάδα μας τον Α.Ο. Κεφαλληνία.
Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές:
Πάρης Κωνσταντακόπουλος
Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης
Παναγιώτης Πέρτσας
Ευστράτιος Παπαευστρατίου
Σπύρος Γκρίτζαλης
Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος
Την αποστολή συμπληρώνουν οι:
Δημήτρης Νικολάου
Νεκτάριος Μπερτσιάς
Νικόλαος Μπερτσιάς
Γιώργος Καρακάσης όλοι από τον Άτλαντα Αθηνών.
Προπονητής ο Στέφανος Σοϊλεμές
Αρχηγός αποστολής και εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. για το άθλημα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
Την 17μελή αποστολή συμπληρώνουν η υπάλληλος της Ε.Π.Ο. κ. Άννα Καππάσογλου, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και ο φροντιστής της «γαλανόλευκης».
Το Sportsthea επικοινώνησε στην μακρινή Μόσχα με τον αρχηγό της αποστολής και πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα αγωνίζεται ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι χαοτική. Οι Ρώσοι έχουν επαγγελματικό, ενώ η Ελλάδα Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο άμμου.
Πιστεύω όμως στα παιδιά και ελπίζω να με δικαιώσουν.
Χθες βράδυ μιλήσαμε όλοι μαζί για τους φετινούς μας στόχους που είναι τρεις.
Ο πρώτος η παραμονή μας στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε στην Πολωνία.
Έτσι απέμειναν άλλοι δυο, η κατάταξη μας στους οκτώ πρώτους της Ευρώπης όπου με μια νίκη εδώ επιτυγχάνεται και αυτό και τέλος η πρόκριση μας τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία για το Παγκόσμιο της Πορτογαλίας το 2015.
Παλεύουμε όλους τους στόχους με ηρεμία, χαμηλούς τόνους και σοβαρή προσπάθεια ελπίζοντας ότι με τη βοήθεια του θεού να τα καταφέρουμε».
Το sportsthea εύχεται στα παιδιά και στους ανθρώπους της Εθνικής μας καλή επιτυχία στην αντικειμενικά δύσκολη προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου