Παρασκευή, Ιουλίου 25

Ο Γ. Τόγιας στο "τιμόνι" της Α.Ε. Κεφαλονιάς


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportsthea νέος προπονητής στην ομάδα της Α.Ε. Κεφαλλονιάς, στην θέση του Σπύρου Παπαδάτου, για την νέα περίοδο, αναλαμβάνει τελικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιά Γιώργος Τόγιας.
Ο νέος κόουτς αναλαμβάνει την δις πρωταθλήτρια ομάδα του τοπικού ποδοσφαίρου αντί του πετυχημένου Σπύρου Παπαδάτου με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και κρυφό όνειρο να πετύχει την υπέρβαση που δεν είναι άλλη από την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική μέσα από την διαδικασία των μπαράζ.
Ο Γιώργος Τόγιας έχει αγωνισθεί με τα χρώματα των ομάδων: Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Παγκορινθιακός, Κόρινθος, Ολυμπιακός Πειραιά, Πανιώνιος και Λεβαδειακός, ενώ σαν προπονητής στις ομάδες των Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Παπυργιακού, Πανηλειακού, Τυληκράτη Λευκάδας, Κόρινθο και τελευταία στον Ατρόμητο Αχαΐας (Λάππα).
Αντικειμενικά πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση των ανθρώπων της ομάδας αφού ο συγκεκριμένος προπονητής είναι πλέον ένα από τα ισχυρά ονόματα στον χώρο, με πολύ μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ το έργο του, από όπου και αν πέρασε, έχει αναγνωριστεί από όλους και αυτή η κίνηση δείχνει τους φετινούς στόχους των "κιτρινόμαυρων" στο φετινό πρωτάθλημα! 
Έτσι όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ η πρώτη σημαντική σε τοπικό πάγκο αλλαγή ήδη έγινε και περιμένουμε μια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου