Κυριακή, Ιουλίου 13

Euro Beach Soccer League: Ελλάδα-Ισπανία 0-6 (Φώτο)


Την ήττα με σκορ 0-6 γνώρισε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου από την πανίσχυρη Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της για το τουρνουά της Α' Κατηγορίας του Euro Beach Soccer League 2014, το οποίο διεξάγεται στη Μόσχα.
Ελλάδα:Πέρτσας- Νεκτ. Μπερτσιάς, Νικ. Μπερτσιάς, Κωνσταντακόπουλος, Παπαευστρατίου, Παπασταθόπουλος, Γκρίτζαλης, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης. Δεν αγωνίστηκε ο Νικολάου.
Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η Λευκορωσία (13/7, 17:15.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Παίξαμε άλλο ένα ματς εναντίον μιας μεγάλης αντιπάλου και εκ των κορυφαίων δυνάμεων στο ποδόσφαιρο άμμου. Δυστυχώς είχαμε κάποιες λανθασμένες επιλογές στην πρώτη περίοδο που μας κόστισαν δύο γκολ στην αρχή του αγώνα. Στη συνέχεια ενώ ισορροπήσαμε και δημιουργήσαμε φάσεις δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και η αντίπαλός μας το εκμεταλλεύτηκε. Παρ' όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ήδη έχουμε πετύχει από το τουρνουά της Πολωνίας τον βασικό μας στόχο που ήταν η παραμονή στην Α' κατηγορία και πλέον προσπαθούμε για την υπέρβαση, που θα είναι η συμμετοχή στην τελική οκτάδα του Euro Beach Soccer League 2014. Αυτό θα το πετύχουμε με νίκη επί της Λευκορωσίας, που είναι η τελευταία μας αντίπαλος. Κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι πλέον, εκεί στοχεύαμε έτσι κι αλλιώς εξ' αρχής και ελπίζουμε πως θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση στους 8 και να συμμετάσχουμε στο τελικό τουρνουά στην Ισπανία στις 14 Αυγούστου». 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου