Δευτέρα, Αυγούστου 11

Αυλαία στο επιτυχημένο 1ο τουρνουά Foot Volley στα Σπάσματα


Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο στην παραλία Σπάσματα στις Μηνιές το 1ο τουρνουά foot Volley.
Περιττό να πούμε ότι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ ο αριθμός των ομάδων ήταν πολύ ικανοποιητικός.

Το θέαμα και πάλι ήταν καταπληκτικό, ιδιαίτερα από την ομάδα των Βραζιλιάνων που πραγματικά έκαναν πολύ ωραία πράγματα πάνω στην καυτή άμμο για να ανταμειφθούν για όλα αυτά από το αυθόρμητο χειροκρότημα των παριστάμενων φίλων του αθλήματος που ήταν αρκετοί.
Σε έναν όμορφο και με πολύ αγωνία τελικό που ακολούθησε, η ομάδα των «κανονιέρηδων» επικράτησε των «ανώνυμων» με 21-18 και κατέκτησε το κύπελλο του νικητή του 1ου τουρνουά 2014.
Την παράσταση έκλεψαν, για μια ακόμη φορά, δίνοντας μια άλλη εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην όλη οργάνωση, οι εντυπωσιακές πανέμορφες μαζορέτες Dark Angels.
Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές τις οποίες έκαναν το μέλος του Δ.Σ. της Εικοσιμίας κ. Ολίβια Παπαδήμα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.
Λίγα λόγια είπαν για το εγχείρημα τους, ο προπονητής της Εικοσιμίας και διοργανωτής του τουρνουά Δημήτρης Ζησιμάτος αλλά και ο Marcelo από την πλευρά των Βραζιλιάνων.
Οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντας και εξείραν το επίπεδο των αθλητών και τις πολύ καλές προσπάθειες τους. Τέλος ανανέωσαν το επόμενο τους ραντεβού για το 2ο το 2015 με την ευχή να διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Να θυμήσουμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά διοργάνωσε ο προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος και το Arsenal Soccer School σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ.
Και του χρόνου......
ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
A΄ ΟΜΙΛΟΣ
COSI 3
ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3
ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ 3
ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ 9
ΨΗΛΟΣ, ΚΕΡΟΖ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ 12
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΑ 3
ΑΝΩΝΥΜΟΙ 9
ELEVEN 3
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ 9
ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ 6
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ VS ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ 21-15
ΨΗΛΟΣ, ΚΕΡΟΖ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ VS ΑΝΩΝΥΜΟΙ 7-21
ΤΕΛΙΚΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ VS ΑΝΩΝΥΜΟΙ 21-18
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου