Παρασκευή, Αυγούστου 22

Έγινε το νέο "Μπαμ" από τον Α.Ο.Κ.Ι. με μια πολύ σημαντική μεταγραφή


Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α.Ο.Κ.Ι., αφού πριν από λίγο επισημοποιήθηκε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του πολύπειρου και πολύ αξιόλογου ποδοσφαιριστή και  παλιού του γνώριμου όταν αγωνιζόταν η ομάδα στην Δ΄Εθνική την περίοδο 2004-2005.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ευτηριάδη ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Νέας Γενεάς Νικομήδειας από την Ημαθία.
Ο Ευτηριάδης  φορ, είναι δεινός εκτελεστής και πολύ δυνατός στην περιοχή.
Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής έχει περάσει από πολλές ομάδες στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του και επιστρέφει στον Α.Ο.Κ.Ι. μετά από περίπου δέκα χρόνια.
Οι ομάδες λοιπόν που έχει αγωνιστεί κατά σειρά είναι:Νέα Γενεά Νικομήδειας (εκεί πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο), Εθνικός Αποστόλου Παύλου, Εδεσσαικός, Α.Ε. Αλεξάνδρειας, Βέροια, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, Βεργίνα, Ατρόμητος Διαβατού και Αχιλλέας Νεοκάστρου.

Η παραπάνω μεταγραφή αποτελεί τεράστια επιτυχία και αναμένεται να βοηθήσει τους «μελανόλευκους» του Αργοστολίου και τον Γιάννη Τζουγανάτο στην φετινή τους προσπάθεια και την κατάκτηση του νταμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου