Τρίτη, Αυγούστου 26

Στα "βάσανα" από σήμερα και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.Ι. (φώτο)


Μια-μια η ομάδες εμφανίζονται στα γήπεδα και τους ποδοσφαιριστές έτοιμους να χύσουν «ποτάμια» ιδρώτα αφού ξεκινάνε και πάλι τα «βάσανα» τους.
Μια από αυτές ο Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα στο Αργοστόλι ξεκίνησε την προετοιμασία της με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και στόχο να «καβαλήσει» στη κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου και πάλι μετά από αρκετά χρόνια.
Σαφέστατα ενισχυμένοι, σε σχέση με πέρυσι, οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου και με "τιμονιέρη" πάλι τον Γιάννη Τζουγανάτο, ο οποίος συνεχίζει το έργο που κλήθηκε να φέρει εις πέρας στα μισά του περυσινού πρωταθλήματος και να τους οδηγήσει στον μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.
Στη αρχή, όλοι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, άκουσαν τον προπονητή τους να τους εξηγεί τι ζητάει φέτος από αυτούς αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.
Μετά από τα παραπάνω και υπό της οδηγίες του Γ. Τζουγανάτου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι παρά την σχετική ζέστη που επικρατούσε.
Παραβρέθηκαν συνολικά 17 ποδοσφαιριστές!
Δηλώσεις Γ. Τζουγανάτου:
Τζουγανάτος: “Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό”
Αυτό, άλλωστε, ευχήθηκε και ο προπονητής του ΑΟΚΙ, Γιάννης Τζουγανάτος, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης που πραγματοποίησε ο σύλλογος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. “Το γηπεδικό είναι σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και τους παράγοντες και τους προπονητές που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα για το θέμα των προπονήσεων και μετά να δούμε τι θα κάνουν για την αλλαγή του χλοοτάπητα έτσι ώστε να γίνονται εδώ και ποδοσφαιρικοί αγώνες. 
Το περσινό πρωτάθλημα, άλλωστε, για μας ήταν ένας γολγοθάς με τους συνεχόμενους αγώνες που κληθήκαμε να δώσουμε στη Λειβαθώ. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις”. Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα υπογράμμισε: “Οι στόχοι του ΑΟΚΙ είναι πάντα υψηλοί. Κάναμε 4-5 μεταγραφές πολύ καλές και τώρα το θέμα είναι να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να ενσωματωθούν και να βοηθήσουν όσο μπορούν για να γίνουν οι στόχοι της ομάδας πραγματικότητα. Πέρυσι, η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Εγώ ήρθα στον 6ο αγώνα και βρήκα μια ομάδα που ήταν μισοδιαλυμένη. Με τα παιδιά, όμως, φτιάξαμε γρήγορα το κλίμα, κατακτήσαμε το Κύπελλο και τερματίσαμε τρίτοι στα πλέι-οφ. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και θεωρώ ότι η χρονιά μας ήταν επιτυχημένη. Τώρα περιμένουμε να κάνουμε ακόμη δύο μεταγραφές και πάμε πιο δυνατοί για τη νέα χρονιά”.
Καταλήγοντας έκανε κι ένα σχόλιο για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα. “Πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατό από το περσινό γιατί βλέπω τις ομάδες ότι ετοιμάζονται καλύτερα και έχουν κάνει καλές κινήσεις. Εγώ προτιμώ να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα έτσι ώστε να μπορούμε ακολούθως να είμαστε πιο δυνατοί και για τα μπαράζ”.
Φώτο από την "πρώτη" του Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου