Παρασκευή, Αυγούστου 22

Μπράβο Αντώνη! Στον Πανηλειακό υπέγραψε ο Κορσιάνος

Ο Αντώνης Κορσιάνος με τον διευθυντη της ΠΑΕ Σάκη Κανακίδη Ο Αντώνης Κορσιάνος με τον διευθυντη της ΠΑΕ Σάκη Κανακίδη
Το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο βλέπει με χαρά ένα δικό του παιδί να προοδεύει και να ανεβαίνει ένα ένα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας.
Ο Αντώνης Κορσιάνος έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, υπογράφοντας για δύο χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανηλειακού που αγωνίζεται στην Football League (Β΄ Εθνική).
Σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, τόσο για τον νεαρό (20 χρονών) και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όσο και για το ποδόσφαιρο του νησιού μας που βλέπει ένα δικό του παιδί να προοδεύει.

Ο Αντώνης Κορσιάνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Α.Ο. Εικοσιμίας σε ηλικία 4 χρονών με πρώτο προπονητή τον πατέρα του Νίκο Κορσιάνο και εν συνεχεία με τον νυν προπονητή της ομάδας από τη Λειβαθώ, Δημήτρη Ζησιμάτο.
Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεικτές ομάδες και το 2006 με την Junior κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΟ της Περιφέρειας.
Στην Εικοσιμία, από όπου και αναδείχθηκε, είχε παρουσία και στη Δ' Εθνική το 2011, αγωνίστηκε έναν χρόνο στον ΑΟΚΙ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Ζακύνθου, κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και τελειώνοντας πρώτος σκόρερ με 8 γκολ.
Πλέον ανοίγεται ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο μπροστά του, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας από την Ηλεία φαίνεται να τον πιστεύουν πάρα πολύ, καθώς βλέπουν ένα ταλέντο με πολύ μέλλον μπροστά του.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα!
Γιώργος Χαλαβαζής
10637915 723454344370520 1195467645 n
http://www.inkefalonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου