Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27

"Ζευγάρωσε" τις νίκες της η Ανωγή 2-0 τον Ηρακλή και έκλεισε θέση στους "9"


Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ  2-0
                                                                        
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη η Ανωγή επικρατώντας για δεύτερη φορά στα μεταξύ τους παιχνίδια  του Ηρακλή 2-0 πήρε δίκαια το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και με τον Ηρακλή να πατάει μάλλον καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες να προηγηθούν με τον Λ. Βανδώρο. Συγκεκριμένα η πρώτη στο 20’ όταν στο τετ α τετ του με τον Λαδά νικητής θα βγει ο τερματοφύλακας της Ανωγής.
Η άλλη στο 25’ όταν θα πλασάρει τον Λαδά αλλά σαν από μηχανής θεός ο παρίσης θα απομακρύνει την μπάλα τελευταία στιγμή πάνω από την γραμμή τέρματος της ομάδας του.
Η Ανωγή θα βάλει τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων που το πάλψαν πολύ ως εκείνη την στιγμή, στο 30’ όταν θα προηγηθούν 1-0 στο σκορ μετά την σέντρα του Κ. Γιακουμάτου στο δεύτερο δοκάρι ο Ανδρ. Αραβαντινός θα προλάβει την έξοδο του Κολυβά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Με αυτό το σκορ και κάποιες μικροευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο η κούραση υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας για τις προσπάθειες των δυο ομάδων και το θέαμα έπεσε αρκετά.
Έτσι δεν υπήρξαν πολλές φάσεις μπροστά από τος δυο εστίες.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει στο 80’ και πάλι ο Ανδρ. Αραβαντινός με γκολ καρμπόν με το πρώτο και τους ίδιους πρωταγωνιστές εκμεταλλευόμενος και την αμυντική αδράνει των φιλοξενούμενων.
Στο 85’ ο Ανδρ. Αραβαντινός μόνος με τον Κολυβά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μιας και ο νεαρός τερματοφύλακας θα βγει νικητής από αυτή την «μονομαχία» τους.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθό τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και τον φίλαθλο κ. Ι. Κατωπόδης.
Οι συνθέσεις
Ανωγή:Λαδάς Ι., Παπλάς (46’ Λιάτος Εμ.), Αντωνέλος, Αραβαντινός Ανδρ., Αραβαντινός Δημ., κουρούκλης, τσίγγανος, Γιακουμάτος, Παρίσης, Σούπας, Κοζομπόλης.
Ηρακλής:Κολυβάς, Καραλής, Σπαθής Διον., Ρασσιάς Γ., Διαμαντάτος Ευθ. (70’ Μανέντης Ηλ.),  Δημητράτος, Διαμαντάτος Στ. (30’ Μέργιανος), Κορισιάνος, Βανδώρος (56’ Ρασσιάς Σπ.), Γαβριελάτος Σπ., Γιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου