Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18

Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Αλβανία 4-0


Με νίκη και μάλιστα ευρεία έκλεισε η Εθνική Γυναικών τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε 4-0 την Αλβανία στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Εθνική πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη στο αυτογκόλ που πέτυχε η Φράνια ενώ η Χριστίνα Κοκοβιάδου με κεφαλιά από σέντρα της Μαρίας Μήτκου στο 31ο λεπτό έκανε το 2-0 για την ελληνική ομάδα. Η Σοφία Κόγγουλη με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ που βρήκε και στο δεξί δοκάρι της Γκίλι πέτυχε το τρίτο γκολ των Γυναικών μας στο 74ο λεπτό και η Δήμητρα Παντελιάδου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (4-0) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92').
ΕΛΛΑΔΑ: Αποστολάκη- Αδαμάκη (55' Δημητρίου), Μήτκου, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Κακαμπούκη (46' Μάρκου), Σιδηρά (80' Κόλλια), Παπαδοπούλου, Παντελιάδου, Κοκοβιάδου, Κόγγουλη.
ΑΛΒΑΝΙΑ: Γκίλι- Λούλαϊ, Ραχμάνι, Γκοβόρι, Μεμέντοφ, Σέρεναϊ, Μόρινα, Βέλαϊ, Φράνια (46' Μπερίσα, 78' Βέλιου), Γκίνι, Ρομπέλι (46' Ροτάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου