Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20

"Απέδρασε" από τα Τζανάτα η Ανωγή με σκορ πρόκρισης 4-2



                                                                     
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  2-4
Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, από άποψη δυναμικότητας των δυο ομάδων,  για το τοπικό κύπελλο σήμερα στα Τζανάτα, ο τοπικός Ηρακλής φιλοξένησε την Ανωγή.
Η ομάδα από το Ληξούρι επικράτησε του αντιπάλου της με σκορ 4-2 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο αφού στον επαναληπτικό του Αγίου Αντωνίου θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση.
Στα Τζανάτα έγινε ένα αρκετά συναρπαστικό, με συχνές εναλλαγές στο σκοράρισμα, παιχνίδι με τους Ληξουριώτες να παίρνουν κεφάλι από νωρίς στο σκορ 0-2 και τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-2. Στη συνέχεια πέτυχαν το 1-3 αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν σε θέση μάχης κάνοντας το 2-3 για να απαντήσουν στη συνέχεια οι παίκτες της Ανωγής με το τελικό 2-4!
Η Ανωγή να σημειώσουμε ότι από το 51' είχε αριθμητικό μειονέκτημα αφού ο Αλ. Γαβαλάς είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Λ. Μενεγάτου για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.
Φάσεις και γκολ
Στο 7' ο Ανδρ. Αραβαντινός θα βάλει την ομάδα του σε θέση "οδηγού" αφού θα πετύχει το 0-1 με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Με ένα φανταστικό γκολ ύστερα από ατομική προσπάθεια του Γ. Σούπα στο 17' οι "ερυθρόλευκοι" θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Ανωγής θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία του Κολυβά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο 20' σε 1-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με πλασέ του Διον. Σπαθή μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος των αμυντικών της Ανωγής.
Ακριβώς μετά από 15' (35') οι φιλοξενούμενοι με ένα πολύ δυνατό φαλτσαριστό σουτ του έξω από την περιοχή του Κοζομπόλη θα πετύχουν το 1-3.
Με το 1-3 για την Ανωγή θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο 65' ο Ηρακλής και πάλι θα μειώσει το σκορ κατεβάζοντας την διαφορά στο -1 τέρμα και συγκεκριμένα στο 2-3 όταν στην κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ληξουριώτικης ομάδας ο Αλ. Μανέντης τετατετ με τον Π. Αραβαντινό δεν αστοχεί και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας εκ νέου ελπίδες ισοφάρισης στην ομάδα του.
Όμως και πάλι ο Ανδρ. Αραβαντινός θα έχει διαφορετική άποψη και στο 67' ύστερα από παράλληλη πάσα στην περιοχή με πλασέ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα αλλά και το τελικό 2-4.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Β. Μουζακίτη.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρόννων:Κολυβάς, Καραλής, Δ. Σπαθής (70' Στ. Διαμαντάτος), Μέριανος (46' Μεταξάς), Γ. Ρασσιάς, Ε. Διαμαντάτος, Κορισιάνος (33' Δημητράτος), Α. Σπαθής, Α. Μανέντης, Γαβριελάτος, Γιαννάκης.
Ανωγή:Π. Αραβαντινός, Ανδρ. Αραβαντινός, Κοζομπόλης (75' Παπλάς), Δημ. Αραβαντινός, Αντωνέλος, Γαβαλάς, Κουρούκλης, Σούπας, Παρίσης, Βώρρος (60' Λιάτος), Κοντογιαννάτος (46' Τσίγγανος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου