Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21

Άνετο 5-0 του Παλληξουριακού και πρόκριση στον επόμενο γύρο (φώτο)



Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 5-0
                                 
Ένας εντυπωσιακός Παλληξουριακός επικράτησε, εύκολα όπως αναμενόταν, του νεοσύστατου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που έκανε την "παρθενική" του εμφάνιση στο τοπικό ποδόσφαιρο, με σκορ 5-0 και πλέον η ρεβάνς αποτελεί τυπικό χαρακτήρα.
Ο Παλληξουριακός με το "καλημέρα" έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι φέτος η ομάδα εκτός από της "χαράς του παιχνιδιού" θα είναι μέσα στα φαβορί για το νταμπλ. Από την άλλη ο Π.Α.Ο. ενισχυμένος με έμπειρους αλλά ακόμη ανέτοιμους ποδοσφαιριστές προσπάθησε για το καλύτερο και έδειξε ότι με τη δουλειά στο γήπεδο στη συνέχεια και με μεγάλο "οπλο" την εμπειρία μπορεί να διεκδικήσει αρκετά πράγματα.
Φάσεις και γκολ
1-0      στο 20’ με δυνατό σουτ του Ζερβού έξω από την περιοχή.
Το 2-0 θα πετύχει στο 40’ ο Παπαδάτος ο οποίος μέσα στην περιοχή, μετά την καταπληκτική ενέργεια του νεαρού Δαμουλιάνου, θα κατεβάσει την μπάλα και με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Καππάτου Σ.
Στο 63’ ο Γ. Αναλυτής θα ανοίξει «λογαριασμό» στο σκοράρισμα με τη νέα του ομάδα αφού θα είναι ο σκόρερ του 3-0. Συγκεκριμένα ο Καππάτος θα αποκρούσει προσωρινά το πλασέ του Ζερβού και στην επαναφορά της μπάλας δεν θα δυσκολευτεί ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» με πλασέ να την σπρώξει στα δίχτυα.
Δεύτερο προσωπικό γκολ και 4-0 για την ομάδα του από τον Αναλυτή και πάλι ο οποίος ύστερα από σέντρα του Λούλουδα με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 5-0 θα πετύχει ο νεουσελθών στον αγώνα Κ. Λυμπερόπουλος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από παράλληλη πάσα του Ηλ. Α ντωνάτου.
Να σημειώσουμε ότι οι Ληξουριιώτες είχαν και δυο δοκάρια.
Διαιτητής ο κ. Θ. Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Λαδάς Ι., Μαρινάκης (35’ Μπεκιάρης), Δαμουλιάνος, Λούλουδας, Αδειλίνης (74’ Μαλλιώρης), Ζερβός, Παπαδάτος Δ., Μαυροειδής Ν. (76’ Λυμπερόπουλος), Αναλυτής, Καμινάρης, Αντωνάτος Ηλ.
ΠΑΟ Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καππάτος Σ., Ταβιανάτος, Καλαφάτης Θ., Κωλέτσης, Καλογηράτος, Μπερδεμπές, Φωκάς, Γασπαρινάτος, Θεοδωρακάτος, Τζιβράς, Μαρινάκης Ν.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου