Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21

Με το "εισιτήριο' του επόμενου γύρου επέστρεψαν τα Διλινάτα από τους Πρόννους


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-4
                                   
Πέρασαν από τα Τζανάτα τα Διλινάτα επικρατώντας του Α.Ο. Πρόννων σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με σκορ 4-0 και δεν έχουν λόγο πλέον να ανησυχούν για πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ ο Ζαπάντης θα πραγματοποιήσει σέντρα στην περιοχή των Διλινάτων, ο Γαβριελάτος θα κάνει κακή εκτίμηση της φάσης αλλά για καλή του τύχη η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Μια νέα άστοχη έξοδος του Γαβριελάτου στο 22’ θα δώσει την δυνατότητα στον Κουτροκόη για κάτι καλό, όμως το σουτ που πραγματοποιεί θα περάσει σύριζα άουτ σπαταλώντας μιά καλή ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με πλασέ του Αντώνη Ψαριανού, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χαραλαμπόγλου.
Δεύτερο προσωπικό γκολ 0-2 για τον ίδιο ποδοσφαιριστή όσο και τα Διλινάτα στο 33’ σε μια φάση καρμπόν με την προηγούμενη, μόνο που αυτή την φορά την πάσα θα κάνει ο Κατσούρης.
Δοκάρι για τον Χαραλαμπόγλου στο 47’ όταν στην κεφαλιά του μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Νέο δοκάρι για την ομάδα του Στ. Αναλυτή στο 66’ αυτή την φορά σε πλασέ του Διον. Τζωρτζάτου.
Η ατυχία για τους φιλοξενούμενους δεν έχει τέλος αφού και πάλι ο Διον. Τζωρτζάτος με πλασέ στο 70’ θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι.
Στο 73’ οι γηπεδούχοι θα δουν την κεφαλιά του «γερόλυκου» Κυρ. Κουρκουμέλη να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαβριελάτου.
Στο 75’ ο Χρ. Τζωρτζάτος μετά από σέντρα του Σπ. Κουρκουμέλη από δεξιά, θα πιάσει την κεφαλιά στο β’ δοκάρι και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.
Το τελικό 0-4 θα πετύχει Ο Διον. Τζωρτζάτος ύστερα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Χρ. Τζωρτζάτου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον θρίαμβο της ομάδας του, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την στέλνει στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και τον φίλαθλο κ. Μανέντη.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Παππάς, Τραυλός Σπ., Ζαπάντης, Κουτροκόης, Κατσιλίδης, Χιόνης (68’ Σολωμός), Κουρκουμέλης, Τοντόροφ (49’ Ντούκας Ι.), Στέλλος (46’ Μαγουλάς), Μαράτος.
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Γαβριελάτος, Καλλιακούδας, Μίρτο, Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Κ., Χαραλαμπόγλου (85’ Τσάκος), Τζωρτζάτος Διον., Κατσούρης (46’ Κουρκουμέλης Σπ.), Ψαριανός (62’ Σκριβάνος), Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου