Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26

Σημαντική ενίσχυση στην γραμμή "κρούσης" για τον Α.Ο.Κ.Ι.



Νέα και μάλιστα μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Α.Ο.Κ.Ι..
Οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου ενέταξαν στο δυναμικό τους για τη νέα περίοδο ένα έμπειρο και εξαιρετικό αθλητή, όπως είναι ο Ηλίας Κοσμάτος.
Το φλέρτ από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είχε μεγάλη διάρκεια και τελικά μετά το ανάλογο «ψηστήρι» ήρθε και ο «γάμος» υπογράφοντας το νέο του δελτίο!
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους Κεφαλονίτες, έχοντας «προυπηρεσία» σε ανώτερα πρωταθλήματα αλλά και σε αυτό των Αθηνών. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της πρωτεύουσας αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κεφαλονιάς. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν επιστρέψει στο νησί για λογαριασμό του Α.Ο.Κ.Ι., ήταν ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας, ομάδα Α’ τοπικής της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο 35χρονος άσος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης τόσο στα πλάγια όσο και ως κεντρικός. Διακρίνεται για την πολύ καλή του τεχνική αλλά και ως σκόρερ.
Ήταν το «κομάτι» που έλειπε από την ομάδα του Γ. Τζουγανάτου που πλέον του λύνει τα χέρια μιας και πιστεύει ότι με την παρουσία του Κοσμάτου η ομάδα έρχεται πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων της. Παράλληλα με αυτή την προσθήκη κλείνει και το φετινό ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου