Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30

Τελευταία στιγμή των μεταγραφών άφησε ο Παλληξουριακός να κάνει το πιο ηχηρό "μπαμ"!!


Τρεις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο δυναμικό του την τελευταία ακριβώς στιγμή των μεταγραφών ο Παλληξουριακός.
Ο πρώτος είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα Αλβανός. Ονομάζεται Tozaj Erjon, είναι 27 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Μάλιστα από στοιχεία που συλλέξαμε πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή,  ιδιαίτερα στην οργάνωση του παιχνιδιού και τον Διον. Λιονάτο να τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του, αφού η ομάδα του αποκτάει αυτό που της έλειπε στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τους φετινούς της στόχους.
Ο δεύτερος ονομάζεται Χρήστος  Μπούρας, είναι 15 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για ένα νέο και ελπιδοφόρο παιδί το οποίο οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» πιστεύουν πολύ, χωρίς να παραγνωρίζουν ότι θα χρειαστεί αρκετή  δουλειά ο μικρός για να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα τους. 
Στην φώτο ο Tozaj και Κ. Αντωνάτος
Τρίτος, συμπληρώνοντας παράλληλα την τριάδα των...... Αντωναταίων του Παλληξουριακού, ο μικρός της παρέας, ο Κωνσταντίνος, είναι μόλις 14 ετών, αυθεντικό ταλέντο όπως και τα άλλα δυο αδέλφια του και ισχύουν ακριβώς ότι και για τον Μπούρα. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και δεξί μπακ με την ίδια επιτυχία.
Μάλιστα από ότι πληροφορηθήκαμε χθες κλήθηκαν και οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές από τους Ενωσιακούς προπονητές της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στην μικτή μας ομάδα, συμπληρώνοντας το "καρέ" ποδοσφαιριστών του Παλληξουριακού μετά τους Δαμουλιάνο και Βαγγέλη Αντωνάτο.
Έτσι τελευταία κυριολεκτικά στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας, από ότι φαίνεται έκαναν το ηχηρό «μπαμ» δείχνοντας ότι φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα του Ληξουριού.
Τώρα βέβαια δεν θα φταίμε εμείς, αν αναφέρουμε ότι ο φετινός Παλληξουριακός είναι για πολλά πράγματα και φαβορί για τους δυο εγχώριους τίτλους, πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Ελπίζουμε..... να μας συγχωρέσουν οι άνθρωποι του και ιδιαίτερα ο φίλος Ηλίας Ζερβός που βγάζει «σπυράκια» όταν το αναφέρουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου