Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του Κώστα Κατσούλη (photo)

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του Κώστα Κατσούλη (photo)

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και των γενικότερων κοινωνικών διακρίσεων στέλνει η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη, παρά τον θρήνο της για τον θάνατο του την Δευτέρα (29/9), δύο εβδομάδες μετά τον ξυλοδαρμό του στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός.
Η κηδεία του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (1/10, 12:00) στα Χανιά, με την οικογένεια του να ζητά αντί να κατατεθούν στεφάνια, να δοθούν χρήματα στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά ή σε οποιαδήποτε άλλη δομή που υποστηρίζει τους αδυνάτους.
Φωτογραφία 1 Η αναγγελία της κηδείας του αναφέρει: "Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδερφό, σύντροφο και πάνω απ΄ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας".
Αναβολή παντού μέχρι τις 6/10
Το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι η αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι για "όλα τα ματς εθνικών και τοπικών κατηγοριών" από τη 1/10 (την ημέρα της κηδείας) μέχρι και τις 6/10.
Ετσι, όπως είναι λογικό, καμία αθλητική δραστηριότητα δεν θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα αυτό, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για μεταφορά των αγώνων νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία σε αθλήματα όπως το μπάσκετ.
Πηγή:www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου