Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29

Pre game αγώνων 1ης φάσης 2ης σειράς του τοπικού κυπέλλου


Επιτέλους κύπελλο αύριο πρωί και απόγευμα
Ύστερα από αρκετό καιρό ποδοσφαιρικής αδράνειας στο τοπικό κύπελλο Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών επιτέλους ξαναρχίζει αύριο με τους πρώτους αγώνες των ομάδων για την 1η φάση δεύτερη σειρά της διοργάνωσης.
Από τα τέσσερα παιχνίδια του αυριανού προγράμματος δυο παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον ενώ σε άλλα δυο θα λέγαμε ότι ξεχωρίζουν τα φαβορί.
Μάλιστα τρία θα διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τα δυο μάλιστα υπό το φως των προβολέων και άλλο ένα το πρωί στην Ιθάκη με την Πρόοδο να φιλοξενεί τον Παλληξουριακό.
Πιο αναλυτικά στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Ιθάκης στο οποίο όπως προαναφέρουμε συγκρούονται δυο πολύ καλές ομάδες η Πρόοδος και ο Παλληξουριακός.
Αρκετό ενδιαφέρον έχει και αυτό μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Σάμης.Τα άλλα δυο είναι αυτά που ξεχωρίζουν οι ομάδες που είναι τα φαβορί όχι μόνο για τη νίκη αλλά και την πρόκριση!
Συγκεκριμένα Τα Διλινάτα με αντίπαλο την Ανωγή έχουν σημαντικό προβάδισμα και δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση σε αυτό το "ζευγάρι". Στο τελευταίο που ολοκληρώνει και την αγωνιστική μεταξύ Πυλαριακού-Εικοσιμίας ισχύουν ακριβώς τα ίδια.
Όλα αυτά θα τα διαπιστώσουμε αύριο... Λέτε να ισχύσει ότι γίνεται τις περισσότερες φορές σε αγώνες αυτού του θεσμού, δηλαδή κάποια έκπληξη; Δύσκολο. Αλλού ίσως κάτι τέτοιο να ίσχυε. Εδώ δύσκολα!!!
Εδώ να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και οι ρεβάνς θα δοθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια στις έδρες των αυριανών φιλοξενούμενων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
1η αγωνιστική 1ης φάσης 2ης σειράς
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  26-11-2014 ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
ΠΡΟΟΔΟΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Κιόσης
Κώστας
Μουζακίτης Β.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Τετάρτη  26-11-2014 ώρα:  14:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Λογοθέτης Β.
Καπογιαννόπουλος Ι.
3.
Τετάρτη  26-11-2014 ώρα:  17:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Ματιάτος
Διονύσης
Καπογιαννόπουλος Ι. Κομητόπουλος Π.
4.
Τετάρτη  26-11-2014 ώρα:  19:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κομητόπουλος
Παναγής
Λογοθέτης Β.
Μαγουλάς Σπ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                     
Δυνατό και απρόβλεπτο αναμένεται το παιχνίδι  στην Ιθάκη
Με τον αγώνα Προόδου Ιθάκης – Παλληξουριακού αύριο το πρωί στις 11:30 στο Βαθύ θα ανοίξει η αυλαία της Β’ φάσης 2ης σειράς του τοπικού κυπέλλου με τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.
Το παιχνίδι έχει σημαντικό ενδιαφέρον και τον Παλληξουριακό να πηγαίνει στο Βαθύ αποφασισμένος να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο και παράλληλα να πάρει τη ρεβάνς της πρόσφατης ήττας του 1-0 στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη με πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα για τον ίδιο λόγο θέλουν νίκη και καλό αποτέλεσμα ώστε να πάνε στο Ληξούρι για τον επαναληπτικό με περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση τους.
Ο Κ. Πίππος εκτός του τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα αλλά και των μόνιμων απόντων δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Διον. Λιονάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λούλουδα, ενώ έχει κάποιο θέμα και με τους μαθητές-ποδοσφαιριστές του.
Φαβορί:Θεωρούμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος και το δίνουμε ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Γ. Μυρσίνια.  
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
                                             
Το μεγάλο φαβορί λέγονται Διλινάτα... Για το καλύτερο η Ανωγή
Η συνέχεια το απόγευμα με τρεις συνεχόμενους αγώνες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και αρχής γενομένης με το παιχνίδι Διλινάτων – Ανωγής που θα ξεκινήσει στις 14:30.
Τις δυο ομάδες όπως είναι γνωστό χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία και είναι λογικό το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης να είναι τα Διλινάτα.
Οι γηπεδούχοι με σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (βρίσκονται στην 2η θέση), έχουν όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να είναι η αρνητική έκπληξη του θεσμού με έναν υποδιαίστερο αντίπαλο και κατά μια κατηγορία κάτω. Έτσι θέλουν όχι μόνο τη νίκη αλλά και ένα καλό σκορ ώστε να πάνε στο Ληξούρι για την ρεβάνς άνετοι.
Από την άλλη η ομάδα του Ν. Κουρούκλη γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι ούτε ισάξια με τον αντίπαλο της, ούτε το φαβορί και κατεβαίνει στο Αργοστόλι να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί αλλά πολύ περισσότερο εμπειρίες
Τα προβλήματα στην ομάδα των Διλινάτων είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Σπ. Κουρκουμέλη, Χρ. και Δημ. Τζωρτζάτου, ενώ για την Ανωγή δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα.
Φαβορί:Θεωρούμε τους γηπεδούχους φαβορί όχι μόνο για τη νίκη και το καλό αποτέλεσμα αλλά και γενικότερα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Γ. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                               
Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. με τον Α.Ο.Κ.Ι. να προηγείται στις προβλέψεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο
Αμέσως μετά και ώρα 17:00 στο ίδιο γήπεδο και σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί και πάλι την Σάμη μετά την Κυριακή που οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και πάλι. Εκείνη την φορά για το πρωτάθλημα και τους πρωτοπόρους, αήττητους της Α’ κατηγορίας να επικρατούν τελικά με σκορ 3-0.
Φυσικά και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και οπωσδήποτε μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των φιλοξενουμένων στο πρωτάθλημα και την πολύ πιθανή απουσία τους από τα playoffs να θέλουν να διακριθούν στον θεσμό του κυπέλλου διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις.

Φυσικά και πρωτοπόροι και αήττητοι του Α.Ο.Κ.Ι., δεν μπορεί να είναι ο αντίπαλος που θα μπορέσουν να καταφέρουν κάτι τέτοιο, όμως κανείς δεν μπορεί να τους αφαιρέσει το δικαίωμα να κάνουν όνειρα. Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με στόχο εκτός από την κατάκτηση  του πρωταθλήματος το ίδιο θα επιδιώξουν και για το κύπελλο. Έτσι θέλει να ξεκινήσει τους αγώνες της σειράς με μια νίκη που να συνοδεύεται και από ένα «καθαρό» σκορ, πράγμα που θα κάνει ευκολότερα τα πράγματα στη ρεβάνς.
Σίγουρα όπως έδειξε η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων στο αγώνα της περασμένης Κυριακής, οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και πιο ποιοτικοί σαν ομάδα και με σοβαρότητα μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους συνεχίζοντας παράλληλα και το αήττητο σερί τους.
Προβλήματα για την Σάμη αποτελούν τα γνωστά τελευταία, ενώ για τον Α.Ο.Κ.Ι. θα απουσιάσει ο Η. Κοσμάτος λόγω τιμωρίας. Επιστρέφει ο Γ. Βουκελάτος και πιθανόν οι Λαμπρόπουλος-Ευτηριάδης.
Φαβορί:Θεωρούμε τους γηπεδούχους πιο ικανούς για τη νίκη αλλά και την πρόκριση. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. να πουλήσουν ακριβά το «τομάρι» τους για αυτο απαιτούν προσοχή και σεβασμό.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Γ. Καπογιαννόπουλο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                        
Φαβορί η Εικοσιμία για την μεγάλη έκπληξη ο Πυλαριακός
Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 19:30, με το οποίο ολοκληρώνεται και η 1η αγωνιστική της σειράς είναι αυτό μεταξύ Πυλαριακού – Εικοσιμίας.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα δείχνει φιλοξενούμενους, τόσο για την επικράτηση όσο και την πρόκριση αφού είναι ανώτερη και πιο πλήρης ομάδα από τους φιλοξενούμενους και είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά στην ομάδα του Κ. Κουγιανού.
Άλλωστε αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο με τους  «κυανόλευκους» από την Λειβαθώ να επικρατούν με σκορ 2-0.
Η Εικοσιμία με πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική «δραπέτευσε» από τον Άγιο Αντώνη με ένα τεράστιο «2». 
Έτσι η ψυχολογία αλλά και η διάθεση των ποδοσφαιριστών του Δ. Ζησιμάτου να διακριθούν και σε αυτόν τον θεσμό αναμένεται να είναι καταλυτική και ίσως ξεκαθαρίσει τα πράγματα από τον πρώτο αγώνα.
Όσον αφορά αυτή του Κ. Κουγιανού η οποία παρά την καλή της παρουσία δεν μπορεί να πάρει βαθμούς με αποτέλεσμα από τη περασμένη Κυριακή να βρίσκεται, για πρώτη φορά φέτος, στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα φαίνονται συνηδειτοποιημένοι και θα προσπαθήσουν για την καλή εμφάνιση και το καλύτερο αποτέλεσμα, κάτι που χρειάζονται για να ανέβουν ψυχολογικά στη συνέχεια.
Σημαντικές απουσίες για τον Πυλαριακό θα είναι αυτές του Διον. Αλυσανδράτου και Κ. Βιτωράτου που είναι τιμωρημένοι. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Στην Εικοσιμία μοναδική απουσία φαίνεται ότι θα είναι αυτή του τιμωρημένου Μάκου Μοσχονά.
Φαβορί:Όπως είπαμε και παραπάνω φαβορί για τη νίκη αλλά και την πρόκριση δίνουμε την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Σπ. Μαγουλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου