Δευτέρα, Οκτωβρίου 27

Πήρε την πρώτη φετινή της νίκη η Πρόοδος 2-1 απέναντι στον Πυλαριακό που στάθηκε καλά


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  2-1
                                                       
Σημαντική νίκη για την Πρόοδο...... το πάλεψε ο Πυλαριακός
Σήμερα στις  11:00 το πρωί στην Ιθάκη για την 3η  αγωνιστική αναμετρήθηκαν η Πρόοδος με τον Πυλαριακό.
Αν και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός στο γήπεδο παρευρέθησαν πολύ φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.
Γενικά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η Πρόοδος με τα κλασσικά πλέον προβλήματα από τις απουσίες (κάρτες-τραυματισμούς)  απέδειξε για κόμη μια φορά ότι στην έδρα της είναι πολύ σκληρό καρύδι. Από την άλλη ο Πυλαριακός μια ομάδα σωματικά πολύ δυνατή και με γρήγορους παίχτες στα άκρα.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Πρόοδος είχε αρκετές φάσεις βέβαια όχι πολύ ουσιαστικές και προηγήθηκε δύο φορές με τον Αρταβάνη μετά από πάσες του Βασιλάκη. 
Βαρόμετρο για την Πρόοδο ο Τόφαλος που για ακόμη ένα παιχνίδι έκανε τα πάντα στο κέντρο. Ο Πυλαριακός ισοφάρισε με τον Αλυσανδράτο Δ. ο οποίος θα ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα για την Πύλαρο. 
Φάσεις και Γκολ
Στο 9΄ Γκοοοολ, κάθετη μπαλιά από τον Τόφαλο στον Τσίρο, ο δεύτερος την σέντρα ο Βασιλάκης κατεβάζει την μπάλα και κάνει με μια την πάσα στον επερχόμενο Αρταβάνη ο οποίος με σουτ θα πετύχει το 1-0 για την Πρόοδο.
15’ ο Qorraj περνάει δύο αμυντικούς κάνει το σουτ που περνάει ελάχιστα άουτ.
21’ ο Τσίρος την κούρσα από δεξιά βγάζει την σέντρα, ο Βασιλάκης πηδάει ψηλά, πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία του Μακρή.
Στο 29’ ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Τσιντήλα κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης και ο επερχόμενος Αλυσανδράτος μπαίνει στη φάση, αλλά ο Τσιντήλας τελευταία στιγμή διώχνει με τα πόδια.
Στο 36’ ο Σταμούλης εκτελεί το φάουλ  οι αμυντικοί μπερδεύονται και ο Παπαδάτος σπρώχνει την μπάλα προς το τέρμα με τον Αλυσανδράτο να κάνει το πλασε από θέση off side όπως υπέδειξε ο πρώτος βοηθός. 
Οι διαμαρτυρίες εδώ ωστόσο ήταν έντονες από τους φιλοξενούμενους.
Στο 40’ μια ενέργεια από τον Βιτωράτο με πλασε θα σταματήσει στον Τσιντήλα.
Στο 52’ Γκοοοολ, ο πολύ καλός Κουγιανός εκτελεί ένα κόρνερ με τον Αλυσανδράτο να προλαβαίνει την έξοδο του Τσιντήλα και να ισοφαρίζει σε 1-1 για την Πύλαρο.
60’ ο Qorraj εκτελεί το φαουλ με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών παίρνοντας αυτή μια περίεργη τροχιά αλλά ο Μακρής με τα ακροδάχτυλα να διώχνει ψηλά σε κόρνερ.
65’ Γκοοολ, ο Βρεττός κάνει την σέντρα και ο συνήθης ύποπτος Αρταβάνης με πλασε στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μακρή για το 2-1 για την ομάδα του.
Λίγο μετά στο 73’ ο Σταμούλης εκτελεί το φάουλ με τον Βιτωράτο να μπαίνει στη φάση  αλλά το πλασέ του καταλήγει στην αγκαλιά του Τσιντήλα.
Στο 79’ μια ωραία ενέργεια από τον Τσίρο ο οποίος μπαίνει στην περιοχή αφού απόφυγε δυο αμυντικούς  προσπαθώντας να περάσει και τον τρίτο ο οποίος τον ανέκοψε χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία αφού ο Βασιλάκης περίμενε αμαρκάριστος απέναντι.
Στο 80’ ο Αλυσανδράτος μπερδεύτηκε με τον Αρταβάνη σε μια φάση με τον πρώτο να ζητάει φάουλ και κάρτα και τον διαιτητή να δίνει την συνέχεια στο παιχνίδι. Τελικά πήρε την κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων.
Στο 95’ ο κ. Κιόσης απέβαλε με 2 κίτρινη κάρτα τον Αρταβάνη για καθυστέρηση.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Α. Βουτσινά.
Πρόοδος:(Πίππος Κ), Τσιντήλας Γ.-Τσιντήλας Τ- Βρεττός Α-Παπαδόπουλος Α- Λαγκαδάς Κ- Τόφαλος Μ- Τσίρος Α- Αρταβάνης Δ- Βασιλάκης Δ- Qorraj R- Βλασσόπουλος Ι. 
Πυλαριακός:(Κουγιανός Κ), Μακρής Π-Γάσπαρης Ν (Σταμούλης Ν)- Σολδάτος Γ (Αλυσανδράτος Μ)- Φούκας Ι- Γάσπαρης Γερ- Κουλουμπής Ο- Κουγιανός Γερ- Παπαδάτος Δ- Αλυσανδράτος Δ (Βασιλόπουλος Α)-Σταμούλης Π- Βιτωράτος Κ.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου