Κυριακή, Οκτωβρίου 19

2Χ2 για τον Α.Ο.Κ.Ι........ και Άνετο 4-0 τον Πυλαριακό


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.  0-4
                                                
Μέτριο παιχνίδι δίκαιη νίκη για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο του ημίχρονο και μετριότατο στο δεύτερο το οποίο έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ.Ι. χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε εύκολα του τυπικά γηπεδούχου Πυλαριακού με σκορ 4-0.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου στο πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ καλή είχε τον έλεγχο του αγώνα και έπαιξε τον αντίπαλο της από το κέντρο και κάτω. Πέτυχε δυο γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της 2-0.
Στο δεύτερο η εικόνα των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν μέτρια και απλά οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου θα πετύχουν ακόμη δυο τέρματα για να ολοκληρώσουν τον αγώνα με τελικό σκορ το 4-0!
Ο Πυλαριακός από την πλευρά προσπάθησε στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και σίγουρα δεν περίμεναν πολύ περισσότερα πράγματα όλοι στην ομάδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ
Ένα φάουλ εκτελεσμένο απ’ ευθείας με τον Ευτηριάδη για τους φιλοξενούμενους στο 7’, η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ μετά από κόντρες στα σώματα των αμυνόμενων.
Κόντρα στην μέχρι εκείνη την ώρα ροή του αγώνα, οι τυπικά γηπεδούχοι στο 12’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Παπαδάτος θα δει εκτός εστίας τον Αγκούσι θα πιάσει το ψηλοκρεμαστό σουτ από πολύ μακριά, αλλά θα δει την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι. και στη συνέχεια να επιστρέφει στην αγκαλιά του.
Και σαν να μην έφτανε αυτό στην αντεπίθεση ο Α.Ο.Κ.Ι. με διαγώνιο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λυκούδης  θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα  για το 0-1.
Μετά από από 2’ λεπτά και συγκεκριμένα στο 14’ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ευτηριάδη ύστερα από κάθετη πάσα του Κόμητα στον Βουκελάτο, προσποίηση του τελευταίου και η συνέχεια, το 0-2 για τους «μελανόλευκους» του Γ. Τζουγανάτου.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με σουτ να απειλήσουν, αλλά πότε η αστοχία, πότε ο Μακρής ήταν η αιτία που δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Τελευταία καλή φάση για το πρώτο 45λεπτο το διαγώνιο σουτ του Κλειτογιάννη που θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μακρή μετά την κάθετη πάσα του Γ. Βουκελάτου.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα. Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Γιάννης Βουκελάτος θα δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του όταν ο Λαμππρόπουλος θα τον βρει στην πλάτη της άμυνας του Μακρή, όπου θα σταματήσει την μπάλα και με ένα σουτ στην κίνηση θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-3.
Στο 55’ μια απειλή για τους φιλοξενούμενους με τον Π. Σταμούλη στην κόντρα να κάνει κακό πλασάρισμα στην έξοδο του Αγκούσι από εξαιρετική θέση άουτ.
Στο 66’ μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Κόμητα δεν θα έχει αποτέλεσμα αφού θα καθαρίσει ο Μακρής αποκρούοντας την μπάλα κόρνερ.
Ο Ορ. Κουλουμπής στο 77’ με μεγάλη πάσα από την άμυνα θα βγάλει στην κόντρα τον Ν. Σταμούλη αλλά το πλασέ του μπροστά από τον Αγκούσι στέλνει την μπάλα άουτ.
Τέλος στο 90’ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν "καρέ" τερμάτων, όταν ο Κόμητας θα αλλάξει υπέροχα την μπάλα με τον Κοσμάτο, αυτός θα μπει στην περιοχή και μόνος με τον Μακρή δεν αστοχεί πετυχαίνοντας το τελικό 0-4.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Β. Λογοθέτη.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Ν. Γασπαρής (70’ Μ. Αλυσανδράτος), Μιχελής, Φούκας, Ο. Κουλουμπής, Α. Κουλουμπής, Χειμώνας (55’ Ν. Σταμούλης), Παπαδάτος (82’ Αλεξάτος), Ballaj, Π. Σταμούλης, Βιτωράτος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Agushi, Κλειτογιάννης (64’ Παπαναστασάτος Κ.), Ευτηριάδης (46’ Κοσμάτος), Λυκούδης, Κόμητας Λογκόνη, Αλ. Πολλάτος, Βουκελάτος (73’ Μπενετάτος), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Δεστούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου