Δευτέρα, Οκτωβρίου 27

Νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΝΕΟΛ 61-49 τον Κόροιβο Αμαλιάδας


Η ομάδα μας, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, επικράτησε αρκετά εύκολα του αντιπάλου της που πάλεψε ως το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΝΕΟΛ ήταν σταθερά μπροστά από την αρχή. 
DSC_0543
Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 12-3 χάρη στη ευστοχία των Αραβαντινού (8 πόντοι στο 1ο ) και Παριώτη (4 πόντοι στο 1ο ), αλλά ο Κόροιβος μείωνε σταθερά με το σκορ να φτάνει στο 12-10 με τη λήξη. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πυλαρινός που ήταν άποντος μέχρι εκείνη την ώρα, ξεκίνησε να σκοράρει σημειώνοντας δέκα σερί αναπάντητους πόντους με 100% ευστοχία στις προσπάθειές του, ενώ ο πολύ καλός σήμερα Αραβαντινός συνέχισε την καλή εμφάνιση του πρώτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με σκορ 33-20.
Οι παίκτες του Κόροιβου απλώς προσπαθούσαν να ακολουθήσουν στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΝΕΟΛ βρήκε σκορ και από τους υπόλοιπους παίκτες του: Μπούρας, Πλαίτης σκόραραν σε στιγμές που οι αντίπαλοι είχαν κλείσει τον Πυλαρινό και τον Αραβαντινό ενώ ο Παριώτης ήταν εκτός με τρία φάουλ. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 48-33 ενώ η διαφορά είχε φτάσει στο και στο +23 στα μέσα της περιόδου. 
Ο προπονητής μας Μανώλης Δούλιας, από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και κρίνοντας σωστά πως η ομάδα μας ελέγχει το παιχνίδι, έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της ομάδας να «πατήσουν παρκέ». 
Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε μάλλον διαδικαστικά, αφού ακόμα και όταν ο αντίπαλος βρήκε ελεύθερα τρίποντα και ευστόχησε, οι παίκτες μας αντέδρασαν ψύχραιμα σκοράροντας και ανταποδίδοντας άμεσα. Το παιχνίδι έληξε με τρίποντο από τον Κόροιβο σε νεκρό χρόνο.
Ο Κόροιβος έδειξε στοιχεία καλής ομάδας, αλλά ίσως το γεγονός πως ο προπονητής του δεν ήρθε στην Κεφαλονιά, του στέρησε τη δυνατότητα να χτυπήσει στα «ίσα» το παιχνίδι.
Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις: Ήταν μαχητικοί, συνεπείς στην αμυντική λειτουργία και είχαν ομαδικό πνεύμα.
Ν.Ε.Ο.Λ.: (Μ. ΔΟΥΛΙΑΣ), Κλαυδιανός, Παριώτης 5, Αραβαντινός 22, Μπούρας 5, Χαλκιάς, Μουδήλος 2, Δεστούνης, Κυριακάτος, Πυλαρινός 23 (1), Πλαΐτης 4.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ: (Ν. ΜΩΡΟΣ), Δρυμώνας 3, Παναγιωτόπουλος 9 (1), Μώρος 11 (1), Κατσιγιάννης 4, Αθανασόπουλος 6, Κοτσώνης, Φιλόπουλος 4, Παπαδόπουλος 12 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου