Τετάρτη, Οκτωβρίου 22

«Εξόντωσε» τον Ηρόδοτο!


Με -15 βαθμούς και κλείσιμο του γηπέδου του, τιμώρησε η ΕΠΟ τον Ηρόδοτο για το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη, αν και μια ζωή δεν γυρίζει πίσω...
Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η βαριά «καμπάνα» του Ηροδότου μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Εθνικό που οδήγησαν στον θάνατο του Κώστα Κατσούλη.
Η ΕΠΟ τιμώρησε τους Κρητικούς με -15 βαθμούς (κι ενώ λεγόταν πως θα είναι -12), τους επέβαλλε να παραμείνει κλειστό το γήπεδό τους για τις 10 επόμενες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως οι φίλαθλοί του θα δουν μόνο ένα παιχνίδι από κοντά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο σύλλογος δεν θα ‘χει δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο!
cfoot2Έτσι, ο Ηρόδοτος απ’ τους 6 βαθμούς που έχει τώρα, αναμένεται να πέσει στο -9 και θα χρειαστεί θαύμα για να μην βρεθεί του χρόνου στο τοπικό! Φυσικά, διατηρεί το δικαίωμα έφεσης. Υπενθυμίζεται πως η απόφαση πάρθηκε απ’ τους Παπακωνσταντίνου, Τοπολιάτη και Γκιρτζίκη που συγκρότησαν μια ειδική Επιτροπή, δεδομένου ότι βάσει ΚΑΠ δεν υπήρχε μεγάλη τιμωρία.
Η απόφαση της ΕΠΟ:
Η αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τοπολιάτης και Γιώργος Γκιρτζίκης) Ειδική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συγκροτήθηκε για να εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση σχετικά με το τραγικό συμβάν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Εθνικός, εξέδωσε την εξής απόφαση: 
Δέχεται  ότι το εγκαλούμενο σωματείο Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει σε αυτό:
α. Ποινή αφαίρεσης δεκαπέντε (15) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει.
β. Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δέκα (10) αγωνιστικών  ημερών.
γ. Απαγόρευση μετεγγραφών μέχρι λήξεως της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου.
δ. Χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.
Παραπέμπει την από 16.9.2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου «Εθνικός Πειραιώς»  στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για εκδίκαση και έκδοση αποφάσεως επ’ αυτής και μόνο.
http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου